24 Haziran 2023

Adı Leyla Olsun Cemal Şakar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Cemal Şakar
Çevirmen: Cemal Şakar

Adı Leyla Olsun indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cemal Şakar olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Adı Leyla Olsun eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Adı Leyla Olsun ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Adı Leyla Olsun TIKLA PDF İNDİR !

Adı Leyla Olsun Yazarı Kimdir ?

Adı Leyla Olsun yazarı Cemal Şakar 'dır. Cemal Şakar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Adı Leyla Olsun PDF indir oku

Adı Leyla Olsun indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Adı Leyla Olsun TIKLA PDF İNDİR !

Adı Leyla Olsun TIKLA PDF İNDİR !

Bambaşka hayatlar yaşanıyor dünyada. Şehirler büyük. İnsanlar şehirlerden taşıyor. Küçük bir kasabada üç beş arkadaş buluşuyorlar. Hayattan bahsediyorlar. Bir usta çırağına sesleniyor. Yarın diye bir şeyin olmadığını düşünüyor çırak. Dünya küçülüyor bir yandan, şehirler büyürken. İnsanlar birbirlerini ezmeye başlıyorlar. Bir bebeğin kulağına ezan okunmuştu daha önce. Tam şu an o bebeğin adı konuluyor. Cemal Şakar hikâyesine devam ediyor. Yaralar kanamaya devam ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Adı Leyla Olsun TIKLA PDF İNDİR !Adı Leyla Olsun TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Adı Leyla Olsun, Cemal Şakar

Yorum Gönder