18 Haziran 2023

Dünya Simülasyonu Kader Sinan Dizman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Sinan Dizman
Çevirmen: Sinan Dizman

Dünya Simülasyonu Kader indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sinan Dizman olan ve Elpis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 246 sayfalık Dünya Simülasyonu Kader eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dünya Simülasyonu Kader ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dünya Simülasyonu Kader TIKLA PDF İNDİR !

Dünya Simülasyonu Kader Yazarı Kimdir ?

Dünya Simülasyonu Kader yazarı Sinan Dizman 'dır. Sinan Dizman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Dünya Simülasyonu Kader PDF indir oku

Dünya Simülasyonu Kader indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Elpis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 246 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dünya Simülasyonu Kader TIKLA PDF İNDİR !

Dünya Simülasyonu Kader TIKLA PDF İNDİR !

Bir yudum hatıra almayı hiç bu kadar istememiştim. Biz, suya hatıra deriz. Bizde hep hatıralar vurur kıyıya. insanoğlunun çok geliştiği bu dönemde, her şeyi unutmasına üzülüyorum. Su bir ihtiyaç değil, hastalıktır. Bunu ilk günden beri biliyordum. Doğduğunuzdan beri içtiğiniz su, size henüz konuşma yetisi bile verilmemişken hafızanızdaki her şeyi silmenizi sağlıyor ve siz konuşabilecek düzeye geldiğinizde yaşadığınız her şeyi zaten unutmuş oluyorsunuz.

(Tanıtım Bülteninden)

Dünya Simülasyonu Kader TIKLA PDF İNDİR !

11.11.2020

Güzel

Bir solukta akıcı şekilde okudum. Emeklerinize sağlık. Teşekkürler

Dünya Simülasyonu Kader TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Dünya Simülasyonu Kader, Sinan Dizman

Yorum Gönder