7 Haziran 2023

Nasipse Adayız Ercan Kesal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Ercan Kesal
Çevirmen: Ercan Kesal

Nasipse Adayız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ercan Kesal olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Nasipse Adayız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nasipse Adayız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nasipse Adayız TIKLA PDF İNDİR !

Nasipse Adayız Yazarı Kimdir ?

Nasipse Adayız yazarı Ercan Kesal 'dır. Ercan Kesal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Nasipse Adayız PDF indir oku

Nasipse Adayız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nasipse Adayız TIKLA PDF İNDİR !

Nasipse Adayız TIKLA PDF İNDİR !

Nasipse Adayız


Bu akşam da bilmem ne düğün salonundayım. Yemekli davet var. Her zamanki gibi çelengimizi önceden gönderdik, uygun saatte de yerimizi aldık… İçerisi çok kalabalık. İstanbul'da en çok sayıda kendilerinin olduğunu iddia eden bilmem nerelilerin dayanışma gecesi yapılıyor. Uzun masalara karşılıklı oturmuş, yemek yiyen, konuşan, öpüşen orta yaş ve üzerinde erkekler doldurmuş ortalığı. Kalın bıyıklı, koca kafalı bir yerel sanatçı sazıyla bir şeyler çalmış, sonra da ara vermiş, dinleniyor… Sahnedeki takım elbiseli, beyaz gömlekli, enine çizgili bordo kravatlı, kel kafalı, ortadan uzunca boylu, heyecanlı adam kim? Benim tabii ki. Pazarlıklar, imaj operasyonları, anket dümenleri… Bağlamalar, ayarlamalar, gecelere katılmalar, "yukarıya" ulaşmaya çalışmalar… Oy ve ilişki peşinde delidolu bir uğraş… İnsana aklını yediren bir takıntı… Arada, hayat ve anlam muhasebesi ve kırık bir aşkın tamirine dair solgun bir ümit… Küçük ve büyük siyasetin deveranlarını, ikbal hesaplarını bütün hararetiyle anlatan trajikomik bir novella. Ercan Kesal'ın bilinen sahiciliğiyle, sıcak üslubuyla…
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 194

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık

Nasipse Adayız TIKLA PDF İNDİR !

11.10.2020

Film ve Kitap

Filmi izlemeden önce kesinlikle kitabı okumalısınız.


22.01.2016

GÜzel

Ercan Kesal´ın okuduğum ilk kitabı. Kitabı iki günde bitirdim. Oldukça eğlenceli, akıcı bir kitap. Tavsiye ederim. Peri Gazozunu da en kısa sürede okuyacağım.

Nasipse Adayız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Nasipse Adayız, Ercan Kesal

Yorum Gönder