7 Haziran 2023

Doktor Uyku Stephen King Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,75 TL
Yazarı: Stephen King
Çevirmen: Zeynep Heyzen Ateş

Doktor Uyku indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stephen King olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Doktor Uyku eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Doktor Uyku ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Doktor Uyku TIKLA PDF İNDİR !

Doktor Uyku Yazarı Kimdir ?

Doktor Uyku yazarı Stephen King 'dır. Stephen King yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Doktor Uyku PDF indir oku

Doktor Uyku indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Doktor Uyku TIKLA PDF İNDİR !

Doktor Uyku TIKLA PDF İNDİR !
King'in, tüm zamanların en çok beğenilen eseri Medyum'un (The Shining) unutulmaz karakterlerinden Danny (Dan) Torrance, "Doktor Uyku" olarak karşınızda.

Çocukluğunda bir kışını geçirdiği Overlook Oteli'nin "sakinlerinden" bir türlü kurtulamayan Dan, yıllarca bir şehirden diğerine sürüklenirken, sonunda ufak bir New Hampshire kasabasına yerleşir, bir bakımevinde işe girip, kalan "ışıltısını" ölmekte olan insanları rahat ettirmekte kullanır. Orada Dan'e "Doktor Uyku" adını verirler.

Dan, o güne dek görmediği kadar parlak bir ışıltıya sahip olan küçük bir kızla, Abra Stone'la tanıştığında geçmişiyle barışır ve Abra'nın hayatta kalabilmesi için iblislerle zorlu bir mücadeleye girişir.

İyi ile kötü arasındaki epik savaşın hikâyesi olan Doktor Uyku, Medyum'un sadık milyonlarca okuyucusunu tatmin edecek ve King külliyatının başyapıtını bilmeyenleri de hayal kırıklığına uğratmayacak yeni ve ihtişamlı bir King destanı...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 544

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Doktor Uyku TIKLA PDF İNDİR !

23.04.2020

Çok iyi

Çok başarılı bir roman.İlk kitaptan farklı,kendini tekrar etmeyen orijinal bir hikayesi var.Herkese tavsiye ederim


10.02.2019

muhteşem

medyumun devamı niteliğinde bir kitap gerçekten muhteşem bir ürün kesinlikle tavsiye ediyorum.


05.06.2014

..

Sizce güzel mi ? alıyım mı medyum  mu yoksa bu mu ? yardım ederseniz sevinirim. ^-^

Doktor Uyku TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Doktor Uyku, Stephen King

Yorum Gönder