17 Haziran 2023

Mutfak Çıkmazı Tahsin Yücel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,65 TL
Yazarı: Tahsin Yücel
Çevirmen: Tahsin Yücel

Mutfak Çıkmazı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tahsin Yücel olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mutfak Çıkmazı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mutfak Çıkmazı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mutfak Çıkmazı TIKLA PDF İNDİR !

Mutfak Çıkmazı Yazarı Kimdir ?

Mutfak Çıkmazı yazarı Tahsin Yücel 'dır. Tahsin Yücel yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Mutfak Çıkmazı PDF indir oku

Mutfak Çıkmazı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mutfak Çıkmazı TIKLA PDF İNDİR !

Mutfak Çıkmazı TIKLA PDF İNDİR !
'Hepsi kördü, hepsi suçluydu: zorbaları alkışlayan onlardı, kötüleri el üstünde tutan, göklere çıkaran onlardı; iyileri, zayıfları, iyiliği, zayıflığı sinekler gibi ezen onlardı. Bu dünyayı onlar bu hale getirmişlerdi. Belki de hepsi Emel'di. Hiç değilse Emel'dendi hepsi de, hepsi de Emel'in çirkin bir gölgesiydi.'

Her şey bir tutku nesnesi olabilir. Yemek yapmak bile. Ne olursa olsun. Mutfak Çıkmazı'nın kahramanı
Divitoğlu'nun yaşamını bu tutku altüst eder. Gittikçe zorlaşan yoksul öğrenci yaşamının yükünü hafifletmek için girişir bu işe. Ancak, bir kez başladıktan sonra, birbirinden güzel, birbirinden özgün yemekler yapma tutkusu, öğrenimini de, sevgilisini de, ailesini de, adına yaraşır bir yargıç olma hayalini de unutturuverir, yaşamını benzerine az rastlanır bir tragedyaya dönüştürür. Hepsi bu mu? Hayır. Bu kısa romanı okurken, bir yandan da korkunç bir yokluk ve baskı döneminin yansımalarına, bir yandan da genç bir yazarın arayışlarına tanık oluruz. Tahsin Yücel'in yıllar sonra Vatandaş'ta, Peygamberin Son Beş Günü'nde, Yalan'da ve Kumru ile Kumru'da da sürecek olan arayışlarına.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 109

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Mutfak Çıkmazı TIKLA PDF İNDİR !Mutfak Çıkmazı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Mutfak Çıkmazı, Tahsin Yücel

Yorum Gönder