30 Haziran 2023

Mrs. Stone'un Roma Baharı Tennessee Williams Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,2 TL
Yazarı: Tennessee Williams
Çevirmen: Tennessee Williams

Mrs. Stone'un Roma Baharı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tennessee Williams olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mrs. Stone'un Roma Baharı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mrs. Stone'un Roma Baharı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mrs. Stone'un Roma Baharı TIKLA PDF İNDİR !

Mrs. Stone'un Roma Baharı Yazarı Kimdir ?

Mrs. Stone'un Roma Baharı yazarı Tennessee Williams 'dır. Tennessee Williams yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Mrs. Stone'un Roma Baharı PDF indir oku

Mrs. Stone'un Roma Baharı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mrs. Stone'un Roma Baharı TIKLA PDF İNDİR !

Mrs. Stone'un Roma Baharı TIKLA PDF İNDİR !

Mrs. Stone'un Roma Baharı, 20. yüzyılın en başarılı Amerikan oyunyazarlarından Tennessee Williams'ın kısa roman türünde verdiğikusursuz bir örnek.

Karen Stone güzelliğiyle nam salmış Amerikalı bir tiyatro oyuncusudur.Ancak orta yaşı geçmektedir ve yaşlandığını kabullenmemektedirenmektedir. İşini bırakıp eşini de kaybedince yeni bir hayat kurmaküzere Roma'ya yerleşir. Burada bir yandan gücü ve parasıyla herşeyi elde etmeye çalışırken bir yandan da genç ve yakışıklı Paolo'ylabunlardan uzak bir ilişki kurmaya çalışır. Kendisine olan saygısınıyitirmemek ve kapılıp gitmemek için savaşır ve zamanı durdurmanınyolunu arar. Tennessee Williams, Mrs. Stone'un geçmişiyle vekendisiyle hesaplaşmasını eşsiz bir biçimde anlatıyor.

"Göz alıcı bir düzyazı, her kelimesi düşünülmüş, kısa, eksiksiz, ustaişi."

- Gore Vıdal -

"Keyifli, tedirgin edici, cinselliği akıl karıştırıcı ve tehlikeli biçimdeeğlenceli."

- John Waters -

(Tanıtım Bülteninden)

Mrs. Stone'un Roma Baharı TIKLA PDF İNDİR !Mrs. Stone'un Roma Baharı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Mrs. Stone'un Roma Baharı, Tennessee Williams

Yorum Gönder