30 Haziran 2023

Güzele Bakan Karınca Sevinç Çokum Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,96 TL
Yazarı: Sevinç Çokum
Çevirmen: Sevinç Çokum

Güzele Bakan Karınca indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sevinç Çokum olan ve Kapı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Güzele Bakan Karınca eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Güzele Bakan Karınca ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Güzele Bakan Karınca TIKLA PDF İNDİR !

Güzele Bakan Karınca Yazarı Kimdir ?

Güzele Bakan Karınca yazarı Sevinç Çokum 'dır. Sevinç Çokum yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Güzele Bakan Karınca PDF indir oku

Güzele Bakan Karınca indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kapı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Güzele Bakan Karınca TIKLA PDF İNDİR !

Güzele Bakan Karınca TIKLA PDF İNDİR !

Güzele Bakan Karınca, Sevinç Çokum'un 1991-2000 yılları arasında dokunaklı ve kalıcı güzelliği arayış yazılarından oluşuyor. Çoğu kez hafızamızda, kiminin şairi silinip gitmiş, kimisi unutulmuş birçok tanıdık mısralar üzerinden geçmiş zamanın peşinden gidiyor. Bununla da yetinmeyip okuyucuyu her şeyin daha bir estetiğe; daha bir düşünmeye, duyguya, derinliğe meyyal olduğu zamanlara; kelimelerin daha seçkin, daha anlamlı olduğu yaşantılara; şimdiki gibi içi boşaltılmış değil sahici bir karşılığı olan değerlere götürüyor.

Bazen bir şiir takılır dilimize. Geçmişten... Loş bir sınıfın penceresinden sonbahar serinlikleri içinde gülümser... Kimindir bilemeyiz. Yıllar sonra durup düşünürüz. Ne zaman, nasıl bir heyecanla, hangi şartlarda yazıldığını...

İnsanlara, tezgâhlara, kâğıtlara kolaydı

Biz bu kadar eğilmezdik çocuklar olmasaydı...

(Tanıtım Bülteninden)

Güzele Bakan Karınca TIKLA PDF İNDİR !Güzele Bakan Karınca TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Güzele Bakan Karınca, Sevinç Çokum

Yorum Gönder