12 Haziran 2023

Dersaadet'te Dans Engin Geçtan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Engin Geçtan
Çevirmen: Engin Geçtan

Dersaadet'te Dans indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Engin Geçtan olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dersaadet'te Dans eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dersaadet'te Dans ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dersaadet'te Dans TIKLA PDF İNDİR !

Dersaadet'te Dans Yazarı Kimdir ?

Dersaadet'te Dans yazarı Engin Geçtan 'dır. Engin Geçtan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dersaadet'te Dans PDF indir oku

Dersaadet'te Dans indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dersaadet'te Dans TIKLA PDF İNDİR !

Dersaadet'te Dans TIKLA PDF İNDİR !
Dersaadet'te Dans, nasıl ve ne zaman girildiği bilinemeyen bir çağın başdöndürücü dansından öylece seçilivermiş, sıradan bir mikrokozmosun masalı. Bir şeylerin sürekli öğütülüp yenilerini varedildiği, gitgide hızlanarak, kaosun düzenle buluşup ayrıldığı yerde, kaosun kenarında sürüp giden bir dans. Korkuya kapılıp yadsınmaya çalışıldıkça içinde daha çok sürüklenip savrulunan bir çağ; uzun bir uykudan bu çılgın dansın ritmine uyanıverip bu yeni çağın dünya merkezlerinden biri olmaya aday bir kent. Çıplak özseverliğin giderek tırmandığı bir dünyada birlikte ya da tek başına yaşanmaya başlanan "yalnız kültürü".Toprakla bağını koparmış çaresizlerin gözlerini kozmosa çevirdiği ve alışılagelmiş sistemlerin geçerliğini hızla yitirdiği bir dünyanın öyküsü Dersaadet'te Dans. Kültürel birikimiyle teknolojinin sentesini başarıyla gerçekleştirip, kenidin kendi içinde kilitlenmeye mahkum eden yakın tarihin egemen güçlerini düzenine ayrıksı bir kentin öyküsü. Geleceğin provasının yapıldığı, kültürlerin yerini enformasyon ağının dinamiklerine bırakmaya başladığı bir dünyanın masalı.



Sayfa Sayısı: 248

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Dersaadet'te Dans TIKLA PDF İNDİR !

12.10.1999

Nerede ve hangi zamanda olduğunuzu unutturabilecek kadar sürükleyici...

Dersaadet'te Dans TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dersaadet'te Dans, Engin Geçtan

Yorum Gönder