15 Haziran 2023

Kuş Uçar Kanat Ağlar Şükrü Erbaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,8 TL
Yazarı: Şükrü Erbaş
Çevirmen: Şükrü Erbaş

Kuş Uçar Kanat Ağlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şükrü Erbaş olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kuş Uçar Kanat Ağlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kuş Uçar Kanat Ağlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kuş Uçar Kanat Ağlar TIKLA PDF İNDİR !

Kuş Uçar Kanat Ağlar Yazarı Kimdir ?

Kuş Uçar Kanat Ağlar yazarı Şükrü Erbaş 'dır. Şükrü Erbaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Kuş Uçar Kanat Ağlar PDF indir oku

Kuş Uçar Kanat Ağlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kuş Uçar Kanat Ağlar TIKLA PDF İNDİR !

Kuş Uçar Kanat Ağlar TIKLA PDF İNDİR !

Buradan dağlara bakarım. Gün, eteklerini toplayıp giderken bir küçük anne gelir. Yatağındaki boşluğa bakar. Tülbentlerini açar, katlar. Kırlentleri düzeltir. Kitapları toplar. Çocukları sorar. Gözyaşımı kurular. "Göğsümdeki çiçeklerin dili yok, unutma." Evine gülümser. Alın çizgilerimi düzeltir. Sonsuzluğun ağzıyla öper. Yalnızlığımı alır. Yalnızlığını verir. "Ölüler, yaşayanlarda yaşar, bunu hiç unutma."


Buradan dağlara...



(Tanıtım Bülteninden)



Kuş Uçar Kanat Ağlar TIKLA PDF İNDİR !Kuş Uçar Kanat Ağlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Kuş Uçar Kanat Ağlar, Şükrü Erbaş

Yorum Gönder