29 Haziran 2023

Küllerin Anlattığı-Gece Göğünün Tesellisi Cevad Karahasan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 35,1 TL
Yazarı: Cevad Karahasan
Çevirmen: Cevad Karahasan

Küllerin Anlattığı-Gece Göğünün Tesellisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cevad Karahasan olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Küllerin Anlattığı-Gece Göğünün Tesellisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Küllerin Anlattığı-Gece Göğünün Tesellisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Küllerin Anlattığı-Gece Göğünün Tesellisi TIKLA PDF İNDİR !

Küllerin Anlattığı-Gece Göğünün Tesellisi Yazarı Kimdir ?

Küllerin Anlattığı-Gece Göğünün Tesellisi yazarı Cevad Karahasan 'dır. Cevad Karahasan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Küllerin Anlattığı-Gece Göğünün Tesellisi PDF indir oku

Küllerin Anlattığı-Gece Göğünün Tesellisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Küllerin Anlattığı-Gece Göğünün Tesellisi TIKLA PDF İNDİR !

Küllerin Anlattığı-Gece Göğünün Tesellisi TIKLA PDF İNDİR !

Çağdaş Boşnak edebiyatının usta yazarı Cevad Karahasan'ın, kimieleştirmenlerce Umberto Eco'nun Gülün Adı'na, Amin Maalouf'unSemerkant'ına akraba sayılan kitabı, Selçuklu'nun ve Ömer Hayyam'ındünyasını rengârenk tablolaştıran bir anlatı…

Selçuklu İmparatorluğu'nun payitahtı İsfahan'da beklenmedik veşüpheli bir ölüm gerçekleşir. Ölen, saygın bir adamdır ve ÖmerHayyam'ın dostudur. Büyük bilgin ve şair, ölüm sebebini araştırmayakoyulur, bir yanda da hatıraların ve kederin tefekkürüne dalar. Derken,Selçuklu ülkesinin günü yavaş yavaş kararmaya başlar, tehditler büyür,çöküş ilerler, "savaşlar, kargaşa, hastalık, fakirlik, açlık" kol gezer.

"Kütüphanelere ve benzer yerlere ihtiyaç duyulmayan bir zamana"gelinir… Ömer Hayyam, ömrünün son deminde, kendi hayatıylaberaber, Selçuklu'nun parıltısının ve çöküşünün de muhasebesiniyapacaktır. Bereketli bir çoğulculukla fanatizm arasındaki çatışmanınmuhasebesidir bu aynı zamanda.

"Küllerin Anlattığı, miyoplar ve çekingenler için, gayretkeşler vekitap kurtları için, öğrenme tutkunları ve gözlük takanlar için dev birmüdafaanamedir…"

- Julia Kospach -

(Tanıtım Bülteninden)

Küllerin Anlattığı-Gece Göğünün Tesellisi TIKLA PDF İNDİR !Küllerin Anlattığı-Gece Göğünün Tesellisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Küllerin Anlattığı-Gece Göğünün Tesellisi, Cevad Karahasan

Yorum Gönder