29 Haziran 2023

Kalp Ağrısı Halide Edib Adıvar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,84 TL
Yazarı: Halide Edib Adıvar
Çevirmen: Halide Edib Adıvar

Kalp Ağrısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halide Edib Adıvar olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kalp Ağrısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kalp Ağrısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kalp Ağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Kalp Ağrısı Yazarı Kimdir ?

Kalp Ağrısı yazarı Halide Edib Adıvar 'dır. Halide Edib Adıvar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Kalp Ağrısı PDF indir oku

Kalp Ağrısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kalp Ağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Kalp Ağrısı TIKLA PDF İNDİR !
Kalp Ağrısı, edebiyatımızın unutulmaz yazarı Halide Edib Adıvar'ın en tanınmış, en duygusal romanlarından biri. İlk kez 1924 yılında yayımlanmış bir aşk romanı. Romanın baş karakteri Zeyno, güçlü, esprili, çekici bir genç kızdır. En yakın arkadaşı Azize ise pek güzel ve çekici ama renksiz, kıskanç biridir. Hasan Bey'le nişanlı gibidirler. Zeyno da Saf-fet'le evlenmek üzeredir. Ancak Hasan'la Zeyno arasında dile getiremedikleri bir aşk doğmuştur. Zeyno bu tehlikeli durumdan uzaklaşmak için İstanbul dışındaki bir çiftlik evine bir süre dinlenmeye gider. Ama Hasan'la Azize de ona ve nişanlısı Saffet'e sürpriz yapmak amacıyla peşlerinden gidecektir.
Halide Edib, çoğu romanında yaptığı gibi değişik anlatım teknikleri kullanarak yazmış Kalp Ağrısı'nı. Zeyno'nun güncesini, mektuplarını okurken kendinizi soluk kesici bir aşk öyküsünün içinde buluyor, Adıvar'ın gözünden 1900'lerin ilk yıllarının İstanbul yaşamını tadıyorsunuz.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 276

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 211

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Kalp Ağrısı TIKLA PDF İNDİR !

18.04.2020

Kalp yarası kurşun yarasına benzemez! asker bey

Muhteşem bir aşk romanı. 20. yy. başı İstanbul cemiyet yapısını kadın ve erkek karakterler üzerinden tahlil etmeyi sağlıyor. O zamanki aşkların havasını soluyor insan. Oya Baydar'ın anlatım tarzı ile paralellik gösterdiği kanısındayım. İyi okumalar


19.08.2015

Berbat

Son derece kötü bir roman. Hatta paçavra gibi br şey. Adeta çöpte bulunmuş roman gibi. Halide Edip´in tefrika romanlarından özellikle kaçınının. İyi çıkanına rastlamadım.

Kalp Ağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Kalp Ağrısı, Halide Edib Adıvar

Yorum Gönder