18 Haziran 2023

Kitap-Sondan Sonra Murat Hiçyılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,11 TL
Yazarı: Murat Hiçyılmaz
Çevirmen: Saide Tokuç

Kitap-Sondan Sonra indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Hiçyılmaz olan ve Eksik Parça yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kitap-Sondan Sonra eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kitap-Sondan Sonra ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kitap-Sondan Sonra TIKLA PDF İNDİR !

Kitap-Sondan Sonra Yazarı Kimdir ?

Kitap-Sondan Sonra yazarı Murat Hiçyılmaz 'dır. Murat Hiçyılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kitap-Sondan Sonra PDF indir oku

Kitap-Sondan Sonra indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eksik Parça yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kitap-Sondan Sonra TIKLA PDF İNDİR !

Kitap-Sondan Sonra TIKLA PDF İNDİR !

Her seferinde, anbean karşına çıkan sayısız kapılardan sadece birine girerek sürdürüyorsun yaşamını. Sonra, o kapının ardında başka kapılar bekliyor seni. O kapıların ardında başka kapılar, sonra başka kapılar… Kapılar, kapılar, kapılar…


Hangisine girersen gir, tüm geleceğin geri dönülemez biçimde değişmiş oluyor artık.


Öte yandan, hiçbir şey fark etmiyor sonuçta. Çok mu saçma? Değil. Çünkü sen o kapıların hepsinden geçmektesin aslında. Beynin, o habis sinir yumağı, seni "sen" kılmak için oynamakta bu oyunu sana! Yoksa tüm olasılıklar açıkken önünde, sen nasıl "sen" olarak kalabilirsin ki?


Kaldırabilir misin onca ağır yükü?



(Tanıtım Bülteninden)



Kitap-Sondan Sonra TIKLA PDF İNDİR !Kitap-Sondan Sonra TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kitap-Sondan Sonra, Murat Hiçyılmaz

Yorum Gönder