18 Haziran 2023

Artık Sessizlik Bile Senin Değil Aslı Erdoğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,75 TL
Yazarı: Aslı Erdoğan
Çevirmen: Aslı Erdoğan

Artık Sessizlik Bile Senin Değil indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aslı Erdoğan olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Artık Sessizlik Bile Senin Değil eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Artık Sessizlik Bile Senin Değil ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Artık Sessizlik Bile Senin Değil TIKLA PDF İNDİR !

Artık Sessizlik Bile Senin Değil Yazarı Kimdir ?

Artık Sessizlik Bile Senin Değil yazarı Aslı Erdoğan 'dır. Aslı Erdoğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Artık Sessizlik Bile Senin Değil PDF indir oku

Artık Sessizlik Bile Senin Değil indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Artık Sessizlik Bile Senin Değil TIKLA PDF İNDİR !

Artık Sessizlik Bile Senin Değil TIKLA PDF İNDİR !

-Prenses Margriet Kültür Ödülü

-Erich Maria Remarque Barış Ödülü

-Theodor Heuss Madalyası

-Bruno Kreisky İnsan Hakları Ödülü

-Karl Tucholsky Ödülü

Aslı Erdoğan, bir Orta Avrupa kentindeki müzik festivalinden Diyarbakır'daki, Cizre'deki yıkıntılara uçuyor. Frankfurt'taki bir konuşmadan, darbe gecesi Harbiye'ye konuyor. Hayatın bütün karanlık köşelerinde, ne kadar ürkütücü kıpırtı varsa tanık oluyor ve bu şiddetli gerçekliği, elini cayır cayır yakacaksa da şiddetsiz, tarafsız, tekrarsız, yeniden ve yeniden kurguluyor.

Aslı Erdoğan'ın Radikal, Özgür Gündem gazeteleri ve Karakarga Dergi'de yayımlanan bu yazıları, pek çok dilde kitaplaştırıldı ve ödüller aldı. Burada okurlarına ulaşması içinse yazarın dört duvar arasından çıkması, sokaklara kavuşması gerekti. Altı yılın bütün kayıpları, acıları, umutları ve kararlılıkları hevesli bir seçkiyle bir araya getirildi.

(Tanıtım Bülteninden)

Artık Sessizlik Bile Senin Değil TIKLA PDF İNDİR !Artık Sessizlik Bile Senin Değil TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Artık Sessizlik Bile Senin Değil, Aslı Erdoğan

Yorum Gönder