18 Haziran 2023

Yedi Eksi Bir Arne Dahl Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,45 TL
Yazarı: Arne Dahl
Çevirmen: Yonca Soy

Yedi Eksi Bir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Arne Dahl olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yedi Eksi Bir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yedi Eksi Bir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yedi Eksi Bir TIKLA PDF İNDİR !

Yedi Eksi Bir Yazarı Kimdir ?

Yedi Eksi Bir yazarı Arne Dahl 'dır. Arne Dahl yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Yedi Eksi Bir PDF indir oku

Yedi Eksi Bir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yedi Eksi Bir TIKLA PDF İNDİR !

Yedi Eksi Bir TIKLA PDF İNDİR !

Her suç mahallinde çıplak gözle görülmesi imkânsız küçük bir dişli çark gizli. Şifreyi sadece Dedektif Sam Berger'in çözeceğini
bilen biri ona mesaj gönderiyor. On beş yaşında başka bir kız daha arkasında hiçbir iz bırakmadan kaybolunca, Sam bir seri katille karşı karşıya olduklarını anlıyor, ama amirlerini buna ikna etmesi neredeyse imkânsız.

Son kurbanı bulmaya çalışırken bir yandan da kendi şeytanlarıyla mücadele etmek zorunda olan Sam, katilin karanlık mesajını bir an evvel çözemezse her şey için çok geç olacak.

Uluslararası çok satan romanların yazarı Arne Dahl'dan yeni bir seri!.. Ve serinin ilk kitabı: Yedi Eksi Bir. Kesinlikle
öngöremeyeceğiniz dönemeçleriyle soluğunuzu kesecek, polisiye tutkunuzu pekiştirecek.

(Tanıtım Bülteninden)

Yedi Eksi Bir TIKLA PDF İNDİR !

26.02.2019

yoğun akıcı

muhakkak okuyun..

Yedi Eksi Bir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Yedi Eksi Bir, Arne Dahl

Yorum Gönder