29 Haziran 2023

Kazanan Yalnızdır Paulo Coelho Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,6 TL
Yazarı: Paulo Coelho
Çevirmen: Celal Üster

Kazanan Yalnızdır indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Paulo Coelho olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kazanan Yalnızdır eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kazanan Yalnızdır ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kazanan Yalnızdır TIKLA PDF İNDİR !

Kazanan Yalnızdır Yazarı Kimdir ?

Kazanan Yalnızdır yazarı Paulo Coelho 'dır. Paulo Coelho yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kazanan Yalnızdır PDF indir oku

Kazanan Yalnızdır indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kazanan Yalnızdır TIKLA PDF İNDİR !

Kazanan Yalnızdır TIKLA PDF İNDİR !
Kazanan Yalnızdır'da Paulo Coelho, On Bir Dakika ve Zâhir'de öne çıkan temalara geri dönüyor. İçinde yaşadığımız dünyada, lükse ve ne pahasına olursa olsun başarıya olan bağımlılığımızın, yüreğimizin sesine kulak vermemizi engellediğini anlatıyor bize.
Coelho okuru bu defa, kendi deyimiyle Sü­persınıf'ın -hayallerin gerçeğe dönüştüğü sinema ve moda dünyasına girebilenlerin- toplandığı Cannes Film Festivali'ne götürüyor. Bu ayrıcalıklı sınıfın bazı üyeleri zirveye ulaşmıştır ve konumlarını yitirmekten korkarlar: para, güç ve ün tehlikededir: çoğu insanın, bedeli ne olursa olsun, uğruna her şeyi yapmaya hazır olduğu değerler.
Kitabın kahramanları bu modern gösteriş dünyasında buluşur: Rus milyoner İgor, Ortadoğulu moda devi Hamid, başrol peşinde Amerikalı aktris Gabriela, hayatının vakasını çözmeyi uman dedektif Savoy ve başarılı bir mankenlik kariyerinin eşiğindeki Jasmine. Dayatılan türlü hayalin yarattığı kargaşada, kendi kişisel hayalini belirlemeyi ve gerçeğe dönüştürmeyi kim başaracak?


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 384

Baskı Yılı: 2009


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 327

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Kazanan Yalnızdır TIKLA PDF İNDİR !

04.05.2013

Faklı dünyaları gözler önüne seriyor

Yorum yazan arkadaşların aksine ben bu romanı birkaç gün içinde bitirdim ve atladığım satır olmadı. Bence konusu itibariyle faklı. Aslında çok da etkileyici bir eser olabilirmiş dedirtti bana fakat değil. Heyecanın ve gerilimin arttığı bölümler de var. Oldukça iyi tespitlere yer verilmiş. Coelho beklentilerimi yüksek tuttuğum bir yazar değil. Okumazsanız bir şey kaybetmezsiniz fakat okursanız yer yer öğretici olabilen güzel bir roman okumuş olursunuz.


14.04.2013

Hayata Yön Veren Bir Klasik

Roman sanatı farklıdır; bu sanattan anlamak için gerçek bir sanatçı olmanıza gerek vardır biraz da. Her insan bir mesaj bekler sanat eserinden. Oysa sanat, sanat olduğu için sevilir en başta.

Coelho´nun bu eseri 5 dünyayı aynı anda gözünüzün önüne getirip gerçek bir başyapıt çıkarıyor ortaya. Mesaj almak isteyenlere çok net bir mesaj, sanat isteyenlere de çok gerçekçi bir sanat veriyor. Bu eseri anlamak için sanatı olduğu gibi, doğallığıyla sevmek gerekiyor.

Modanın, popülizmin ve daha bir sürü aptallığın işlendiği bu roman, okuyup anlayabilenlerin hayatına doğru yöne verebilecek nitelikte.


11.12.2009

Yarım bıraktım

Hayatım boyunca hiç bir kitabı yarım bırakmadım, malesef bu kitap hariç.
Paulo Coelho´nun daha önce "Zahir" ve "Portobello Cadısı" adlı eserlerini çok beğenmiştim ama ne yazık ki bu eserini beğenmedim, yarım bıraktım.

Kazanan Yalnızdır TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kazanan Yalnızdır, Paulo Coelho

Yorum Gönder