29 Haziran 2023

İki Güzel Günahkar Ahmet Rasim Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,58 TL
Yazarı: Ahmet Rasim
Çevirmen: Ahmet Rasim

İki Güzel Günahkar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Rasim olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İki Güzel Günahkar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İki Güzel Günahkar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İki Güzel Günahkar TIKLA PDF İNDİR !

İki Güzel Günahkar Yazarı Kimdir ?

İki Güzel Günahkar yazarı Ahmet Rasim 'dır. Ahmet Rasim yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

İki Güzel Günahkar PDF indir oku

İki Güzel Günahkar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İki Güzel Günahkar TIKLA PDF İNDİR !

İki Güzel Günahkar TIKLA PDF İNDİR !


"İki Güzel Günahkâr'ı, yazarının önce ayrı ayrı yayımlayıp sonra (1922) aynı çatı altında buluşturduğu iki aşk öyküsünü okurken Ahmet Rasim'i bir toplu özellikleriyle, bir de özel hayatının bazı verileriyle birlikte değerlendirmek en doğrusu: Çok genç yaşta bir evlilik ağı kurmuş, genç yaşta eşini yitirmiş, kalan ömrünü gönül serüvenleriyle süslemiş, dolayısıyla kadın dünyasını yakından tanımış bir kalem efendisi karşımızdaki. Öte yandan, Kamelyalı Kadın'ın çevirmeni Ahmet Rasim: Mutluluktan mutsuzluğa geçişin bir adım gerektirdiğini biliyor.İki Güzel Günahkâr, iki sıradışı kadının trajik portresi."
-Enis Batur-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 96

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kırmızı Kedi

İki Güzel Günahkar TIKLA PDF İNDİR !

06.01.2019

aldanmak..

Bu eser sadeleştirilmiştir. Çeviri olarak güzel ve bilinmeyen kelimeler altta yazmaktadır. Fevri olarak hareket etmenin sonuçları ve oluşan kırıklıkların vicdanımızda açtığı yaralar ağır değil midir.

İki Güzel Günahkar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, İki Güzel Günahkar, Ahmet Rasim

Yorum Gönder