24 Haziran 2023

Karadeniz Kitabı - Yağmurlar Ülkesinde Çocuk Olmak Şeref Bilsel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,4 TL
Yazarı: Şeref Bilsel
Çevirmen: Şeref Bilsel

Karadeniz Kitabı - Yağmurlar Ülkesinde Çocuk Olmak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şeref Bilsel olan ve Yitik Ülke Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karadeniz Kitabı - Yağmurlar Ülkesinde Çocuk Olmak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karadeniz Kitabı - Yağmurlar Ülkesinde Çocuk Olmak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karadeniz Kitabı - Yağmurlar Ülkesinde Çocuk Olmak TIKLA PDF İNDİR !

Karadeniz Kitabı - Yağmurlar Ülkesinde Çocuk Olmak Yazarı Kimdir ?

Karadeniz Kitabı - Yağmurlar Ülkesinde Çocuk Olmak yazarı Şeref Bilsel 'dır. Şeref Bilsel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Karadeniz Kitabı - Yağmurlar Ülkesinde Çocuk Olmak PDF indir oku

Karadeniz Kitabı - Yağmurlar Ülkesinde Çocuk Olmak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yitik Ülke Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karadeniz Kitabı - Yağmurlar Ülkesinde Çocuk Olmak TIKLA PDF İNDİR !

Karadeniz Kitabı - Yağmurlar Ülkesinde Çocuk Olmak TIKLA PDF İNDİR !
Karadeniz Kitabı'nda 62 yazarın unutulmaz çocukluk anıları yer alıyor. Karadeniz Bölgesi denize paralel uzanan dağların gölgesinde, dinmeyen yağmurlar altında büyümüş dirençli, çalışkan ve tez canlı insanların coğrafyasıdır. Karadeniz insanı çok az şeyin önünde eğilir; bunlardan biri de yağmurdur. Orada yağmur sesi altında geçmiş geleceğe devredilir. Bu kitapta Karadeniz'in aydınlık, dirençli yüzünü 1940'lardan günümüze kadar değişik zaman aralıklarında bu coğrafyada çocukluğunu geçirmiş insanların anılarından okuyacaksınız. Bu hatıralar sadece geçmişe doğru söz almıyor, şimdiki zamanın hangi kökler üzerine yükseldiğini ve geleceğe nasıl bir yük taşıdığını bölgenin folklorik değerleri üzerinden de görünür kılıyor. Karadeniz Kitabı'nda yeşille mavinin, yani yağmurun çocuklarının, kardeşlik duygusunu kaybetmeden geçmişten bugüne omuz omuza yürüyüşüne ve yoksulluğun bir gelin gibi süslenip oyuna dönüştürülüşüne de tanık olacaksınız.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 406

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yitik Ülke Yayınları Karadeniz Kitabı - Yağmurlar Ülkesinde Çocuk Olmak TIKLA PDF İNDİR !Karadeniz Kitabı - Yağmurlar Ülkesinde Çocuk Olmak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Karadeniz Kitabı - Yağmurlar Ülkesinde Çocuk Olmak, Şeref Bilsel

Yorum Gönder