16 Haziran 2023

Kan Ağacı Jale Demirdöğen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,2 TL
Yazarı: Jale Demirdöğen
Çevirmen: Jale Demirdöğen

Kan Ağacı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jale Demirdöğen olan ve Nemesis Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kan Ağacı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kan Ağacı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kan Ağacı TIKLA PDF İNDİR !

Kan Ağacı Yazarı Kimdir ?

Kan Ağacı yazarı Jale Demirdöğen 'dır. Jale Demirdöğen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kan Ağacı PDF indir oku

Kan Ağacı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nemesis Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kan Ağacı TIKLA PDF İNDİR !

Kan Ağacı TIKLA PDF İNDİR !
"...Hatırlamak tutsaklıktır dostlar! Hatıralar ise geçmişin önünde nöbet tutan güleryüzlü gardiyanlar!.. Diyorum ki unutun! Unutun ve kavuşun geleceğinize! Çünkü özgürlük, geçmişin değil geleceğin ellerinde! Ve unutmayın ki özgürlüğünüzün yalnızca iki kapısı var. Biri aklınız, diğeri ise kalbiniz. İkisinden biri ya da her ikisi birden, farkında bile olmadığınız bir anda kapandı. Açın diyorum! Ve işte şimdi yine, kapıları açık unutarak gidiyorum."

Unutkan, bu geceki son sözlerini tamamladıktan sonra mikrofonu kapattı ve yayını bitirdi. Tutsaklar içinse gece hiç bitmeyecekti.

Melike, güllü sedirde ayaklarını altına topladı.
Canan, iyi bir kırmızı şarap seçmek için mahzenin kapısındaydı.
Rüzgâr usulca esip Derman'ın kıvırcık saçlarını karıştırırken, Lucia, parlattığı son gümüş parçayı da vitrindeki yerine kaldırıyordu.
Suna, radyoyu kapattı. Başucundaki kitaba uzanırken ellerine ilaç sürmediğini fark etti.
İncecik atıştırmaya başlayan yağmur altında Fuat, merdivene oturdu ve bir sigara yaktı.Firuze Hanım, pırlanta taşlı saatinin kelepçesini ve saçlarının topuzunu açıp yatmaya hazırlanırken, Nergis için mahrum bir geceyi daha sessiz bir sabaha başlamanın vakti gelmişti.

Bir bekleyici nasıl beklemesi gerektiğini bilir. Bekleyiş ne kadar uzun sürerse, hasret o kadar anlamsızlaştırır zamanı. Saatler ve beklenenin yüzü birbirine karışır. Her şeyi unutulur o'nun; bir tek bakışı unutulmaz. O unutulsa, zaten bekleyici olunmaz.

Herkes birini bekledi. Kimi, gidenlerin dönüşünü... Kimi, dönmeyenlerin ölüşünü...



Sayfa Sayısı: 336

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Nemesis Kitap Kan Ağacı TIKLA PDF İNDİR !

18.04.2014

harika

bi solukta okudum.kesinlikle okumalısınız.


01.08.2013

ÖZGÜRLÜK GEÇMİŞİN DEĞİL, GELECEĞİN ELLERİNDE

"Kan ağacının pembe çiçeklerini dalında sevmek gibi" aşkla okudum romanı... Jale Demirdöğen kokan satırlar, yine muhteşem bir kurgu... Ve tüylerimi diken diken eden karşılaşmalar... Kesinlikle okumalısınız!

Kan Ağacı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kan Ağacı, Jale Demirdöğen

Yorum Gönder