29 Haziran 2023

Kusursuz Veda Jale Demirdöğen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 32,85 TL
Yazarı: Jale Demirdöğen
Çevirmen: Hasret Parlak

Kusursuz Veda indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jale Demirdöğen olan ve Nemesis Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kusursuz Veda eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kusursuz Veda ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kusursuz Veda TIKLA PDF İNDİR !

Kusursuz Veda Yazarı Kimdir ?

Kusursuz Veda yazarı Jale Demirdöğen 'dır. Jale Demirdöğen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kusursuz Veda PDF indir oku

Kusursuz Veda indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nemesis Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kusursuz Veda TIKLA PDF İNDİR !

Kusursuz Veda TIKLA PDF İNDİR !
Bir veda, ancak masumiyeti kadar ölümsüz ve ancak mahkûmiyeti kadar huzursuzdur. Bir veda, ancak giden kalanı kusuruyla yüzleştirmeyi başarabildiğinde kusursuzdur. Hayatının yarısını sağır yaşayanlar, diğer yarısını dilsiz yaşamayı göze alacaklardır. Çünkü vaktiyle sesini duyuramamış olan vicdan, günü geldiğinde daha yüksek sesle konuşup, sahibinin karşısında bir intikam gibi duracaktır! Ve insan, her koşulda ve her şeye rağmen, suçunu bir başkasının üzerine yıkmak üzere donatılmıştır; tâ ki bugünün düne dönüşünün imkansız olduğunu anlayıncaya kadar.

İnsan ilişkileri ve iletişimsizlik hakkında derin ve soluk soluğa bir roman "Kusursuz Veda". Kendisini sorgulayan ve vicdanıyla hesaplaşabilenler için, okuyucusunu karşısına davet eden bir boy aynası hatta...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 399

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Nemesis Kitap Kusursuz Veda TIKLA PDF İNDİR !Kusursuz Veda TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kusursuz Veda, Jale Demirdöğen

Yorum Gönder