21 Haziran 2023

İstanbul-Paris Salah Birsel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,67 TL
Yazarı: Salah Birsel
Çevirmen: Salah Birsel

İstanbul-Paris indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Salah Birsel olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İstanbul-Paris eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İstanbul-Paris ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İstanbul-Paris TIKLA PDF İNDİR !

İstanbul-Paris Yazarı Kimdir ?

İstanbul-Paris yazarı Salah Birsel 'dır. Salah Birsel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

İstanbul-Paris PDF indir oku

İstanbul-Paris indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İstanbul-Paris TIKLA PDF İNDİR !

İstanbul-Paris TIKLA PDF İNDİR !
İstanbul-Paris hattı, Batılılaşma hareketleri bağlamında, son 150 yıl içinde en önemli ekseni oluşturmuştur. Önce Osmanlı aydınının, sonra da muhalif Türk aydınının, edebiyatçısının, sanat adamının gözünde özgürlüğe açılan yolun simgesiydi bu güzergah. Salah Birsel, her zamanki didikleyici yöntemi ve benzersiz üslubuyla, kültürel tarihimizin bu cephesine alabildiğine lezzetli bir bakış getirmeyi bilmiştir.



Sayfa Sayısı: 253

Baskı Yılı: 2004


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık İstanbul-Paris TIKLA PDF İNDİR !İstanbul-Paris TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, İstanbul-Paris, Salah Birsel

Yorum Gönder