23 Haziran 2023

İnsanlık Hali Defne Suman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Defne Suman
Çevirmen: Defne Suman

İnsanlık Hali indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Defne Suman olan ve Altın Kaplumbağa yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İnsanlık Hali eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İnsanlık Hali ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İnsanlık Hali TIKLA PDF İNDİR !

İnsanlık Hali Yazarı Kimdir ?

İnsanlık Hali yazarı Defne Suman 'dır. Defne Suman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

İnsanlık Hali PDF indir oku

İnsanlık Hali indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kaplumbağa yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İnsanlık Hali TIKLA PDF İNDİR !

İnsanlık Hali TIKLA PDF İNDİR !

"Hepimizin bir hikâyesi, hepimizin bir bahanesi var. Her birimizin baş etmek zorunda olduğu hayat şartları, kısıtlamaları var. Dönüşüm, hikâyelerimizi yeniden yazdığımız zaman gelir. Onları bahane ettiğimizde değil." Bu kitapta, tanınmış yoga hocası ve yazar Defne Suman'ın yogadan edebiyata, sosyolojiden kişisel gelişime kadar pek çok konuda yazılmış denemelerini ve yoga öğretisinin peşinde geçen hayatının samimi anlatısını bulacaksınız. Yazarın çok sevilerek okunan Mavi Orman adlı kitabının devamı niteliğindeki İnsanlık Hâli, bir dostla sohbet edercesine kaleme alınmış, yine 'keşke hiç bitmesin' diyerek okuyacağınız, sizi kendinize yaklaştıracak bir eser. İnsanlık Hâli'nin dokunacağı ve değiştireceği hayatlar için şimdiden heyecanlıyız.

(Tanıtım Bülteninden)

İnsanlık Hali TIKLA PDF İNDİR !İnsanlık Hali TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, İnsanlık Hali, Defne Suman

Yorum Gönder