23 Haziran 2023

Hanım Ana'nın Cenaze Töreni Gabriel Garcia Marquez Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,65 TL
Yazarı: Gabriel Garcia Marquez
Çevirmen: İnci Kut

Hanım Ana'nın Cenaze Töreni indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gabriel Garcia Marquez olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hanım Ana'nın Cenaze Töreni eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hanım Ana'nın Cenaze Töreni ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hanım Ana'nın Cenaze Töreni TIKLA PDF İNDİR !

Hanım Ana'nın Cenaze Töreni Yazarı Kimdir ?

Hanım Ana'nın Cenaze Töreni yazarı Gabriel Garcia Marquez 'dır. Gabriel Garcia Marquez yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Hanım Ana'nın Cenaze Töreni PDF indir oku

Hanım Ana'nın Cenaze Töreni indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hanım Ana'nın Cenaze Töreni TIKLA PDF İNDİR !

Hanım Ana'nın Cenaze Töreni TIKLA PDF İNDİR !
"Gabriel Garcia Marquez"in, yedi öyküsüyle birlikte kitaba adını veren, hayali bir cenaze töreni temasını işlediği "Hanım Ana'nın Cenaze Töreni" adlı uzun öyküsü 1962 yılında yayımlandığında, o günden sonra "Gabriel Garcia Marquez" yapıtlarının ana ögesi olacak olan "büyülü gerçekçilik", tüm görkemiyle ortaya çıkmış oluyordu. Yine Macondo ve yöresinde, bize bildik gelen kişiler ve olaylarla örülü bir dizi öykü arasında unutulmaz bir gezinti niteliğinde bu kitabında "Gabriel Garcia Marquez", gerçeği bizlere daha iyi iletebilmek için trajikomedi, mizah ve fantezi ögelerini ustalıkla bir arada dokuyarak kendi hayal dünyasının kapılarını okuyucuya açıyor.



Sayfa Sayısı: 142

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Hanım Ana'nın Cenaze Töreni TIKLA PDF İNDİR !Hanım Ana'nın Cenaze Töreni TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Hanım Ana'nın Cenaze Töreni, Gabriel Garcia Marquez

Yorum Gönder