23 Haziran 2023

Dünyanın Gözü-Zaman Çarkı 1 Robert Jordan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 32,45 TL
Yazarı: Robert Jordan
Çevirmen: Robert Jordan

Dünyanın Gözü-Zaman Çarkı 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Robert Jordan olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dünyanın Gözü-Zaman Çarkı 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dünyanın Gözü-Zaman Çarkı 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dünyanın Gözü-Zaman Çarkı 1 TIKLA PDF İNDİR !

Dünyanın Gözü-Zaman Çarkı 1 Yazarı Kimdir ?

Dünyanın Gözü-Zaman Çarkı 1 yazarı Robert Jordan 'dır. Robert Jordan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Dünyanın Gözü-Zaman Çarkı 1 PDF indir oku

Dünyanın Gözü-Zaman Çarkı 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dünyanın Gözü-Zaman Çarkı 1 TIKLA PDF İNDİR !

Dünyanın Gözü-Zaman Çarkı 1 TIKLA PDF İNDİR !

"Zaman Çarkı döner, Çağlar gelir ve geçer, efsaneleşen anılar bırakır. Efsaneler solarak mit olur ve onları doğuran Çağ yeniden geldiğinde mitler bile unutulur. Bir Çağ'da, kimilerine göre Üçüncü Çağ'da, henüz gelmemiş, çoktan geçip gitmiş bir Çağ'da, Puslu Dağlar'da bir rüzgâr yükseldi. Rüzgâr başlangıç değildi. Zaman Çarkı dönerken ne başlangıçlar ne de bitişler vardır. Ama bu bir başlangıçtı."

İki Nehir halkı, Kışgecesi festivali sırasında yarı insan yarı hayvan Trolloclar tarafından saldırıya uğradığında, can havliyle köyden kaçan beş genç kendilerini yepyeni bir dünyada, daha önce hayal etmedikleri tehlikelerle baş başa bulacaklardı.

Ejderha, bir kez daha zamanın rüzgârlarında havalanacak.

(Tanıtım Bülteninden)

Dünyanın Gözü-Zaman Çarkı 1 TIKLA PDF İNDİR !

01.04.2020

YENİ BASKI

Kapağı önceki kapaklara göre daha basit buldum. Buna rağmen çevirisi mükemmel olmasa da önceki baskılara göre güzel. Seri hakkında konuşmak gerekirse "Ben fantastik okuyucusuyum." diyen herkesin okuması gereken bir seridir Zaman Çarkı

Dünyanın Gözü-Zaman Çarkı 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Dünyanın Gözü-Zaman Çarkı 1, Robert Jordan

Yorum Gönder