18 Haziran 2023

I Love Dick Chris Kraus Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,0 TL
Yazarı: Chris Kraus
Çevirmen: Chris Kraus

I Love Dick indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Chris Kraus olan ve Encore yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık I Love Dick eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. I Love Dick ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
I Love Dick TIKLA PDF İNDİR !

I Love Dick Yazarı Kimdir ?

I Love Dick yazarı Chris Kraus 'dır. Chris Kraus yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

I Love Dick PDF indir oku

I Love Dick indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Encore yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
I Love Dick TIKLA PDF İNDİR !

I Love Dick TIKLA PDF İNDİR !

Kırkına merdiven dayamış başarısız film yapımcısı Chris Kraus tanınmış kültür ve sanat kuramcısı Dick ile geçirdiği gecenin ardından delicesine bir aşka tutulur. Kocasının da dahil olduğu ve zamanla acayip bir oyuna dönüşen bu aşk sayesinde Chris durmaksızın yazar ve kendine nasıl düşünmesi gerektiğini öğretmeye başlar. Dick'e vurulmanın ortaya çıkardığı erotik enerjiyle Chris aşk, sanat, cinsellik ve evlilik hakkındaki görüşlerini yeniden sorgulamaya başlar.I Love Dick son 20 yılın en önemli feminist metni kabul ediliyor. Günümüzün en komik, en vahşi romanlarından biri.

Şahane bir kitap, deneysel bir heyecan treni.

- Observer -

I Love Dick güldürdü -ağlattı- beni ama en önemlisi zamanımızın arzu ve yaşlanma gibi önemli konularında düşündürttü. Dick bu kışkırtıcı düşüncelerin vesilesi sadece, heyecanlı, keskin ve derin bir kitap.

- Bell Hooks, "Hep Aşka Dair" kitabının yazarı -

Otobüste okuyun bunu - cesaretiniz varsa.

- Sunday Times -

Zeki kadınları düzenin baskısı altında ezilmiş gösteren o bildik hikayelere coşkulu bir karşı çıkış.

- Guardian -

(Tanıtım Bülteninden)

I Love Dick TIKLA PDF İNDİR !I Love Dick TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, I Love Dick, Chris Kraus

Yorum Gönder