18 Haziran 2023

Eylül-Orijinal Metin Mehmet Rauf Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,08 TL
Yazarı: Mehmet Rauf
Çevirmen: Mehmet Rauf

Eylül-Orijinal Metin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Rauf olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eylül-Orijinal Metin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eylül-Orijinal Metin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eylül-Orijinal Metin TIKLA PDF İNDİR !

Eylül-Orijinal Metin Yazarı Kimdir ?

Eylül-Orijinal Metin yazarı Mehmet Rauf 'dır. Mehmet Rauf yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Eylül-Orijinal Metin PDF indir oku

Eylül-Orijinal Metin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eylül-Orijinal Metin TIKLA PDF İNDİR !

Eylül-Orijinal Metin TIKLA PDF İNDİR !

"Bence Eylül, tek başına, bir yazarın ismini edebiyat tarihine silinemeyecek şekilde nakşetmek için kâfidir."

- Halid Ziya Uşaklıgil -

Fakat her şey boş değil mi? Ne olsa, ne yapılsa kış gelmeyecek mi? Ya gelinceye kadar... Hiç mi, hiç mi bir şey yapılamaz? Böyle görerek, anlayarak, bile bile hayat ve saadetten feragate tahammülden başka bir şey mümkün değil mi?

Yüz yılı aşkın bir süredir bazen mutlulukla bazen gözyaşlarıyla okunan Eylül, edebiyatımızda derin izler bırakmış, birçok farklı metinde tekrar tekrar karşımıza çıkmış bir roman. Üç ana karakter etrafında gelişen, İstanbul'un da dördüncü bir karakter gibi dahil olduğu, Mehmet Rauf'un başyapıtı olan bu romanda kişiler, ruhsal dünyaları en ince ayrıntılarına kadar incelenerek karşımıza çıkarılıyor.

Yasak aşk temasının dönemine göre oldukça cesurca işlendiği bir aşk ve karasevda romanı olan Eylül, metin üzerinde yapılan kapsamlı bir çalışmayla, orijinal diline müdahale edilmeden yayına hazırlandı. "Psikolojik roman" denince akla gelen ilk eser olan Eylül'ü şimdi eski hataların tek tek ayıklandığı yeni çevirisi, yazarla yapılan "Eylül'ü Nasıl Yazdım" söyleşisi ve notlandırılmış, döneme ait harita, fotoğraf ve kartpostallarla zenginleştirilmiş baskısıyla okurlarımıza sunuyoruz.

E, sonbahar bu… artık bu kadar letafet ve hararet verdikten sonra! Eylülden daha ne beklenir? Eylül, malum ya, hüzün ve matem ayıdır.

(Tanıtım Bülteninden)

Eylül-Orijinal Metin TIKLA PDF İNDİR !Eylül-Orijinal Metin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Eylül-Orijinal Metin, Mehmet Rauf

Yorum Gönder