20 Haziran 2023

Cıva - Barok Döngüsü 3Lemesi Neal Stephenson Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 48,0 TL
Yazarı: Neal Stephenson
Çevirmen: Turgut Berkes

Cıva - Barok Döngüsü 3Lemesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Neal Stephenson olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cıva - Barok Döngüsü 3Lemesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cıva - Barok Döngüsü 3Lemesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cıva - Barok Döngüsü 3Lemesi TIKLA PDF İNDİR !

Cıva - Barok Döngüsü 3Lemesi Yazarı Kimdir ?

Cıva - Barok Döngüsü 3Lemesi yazarı Neal Stephenson 'dır. Neal Stephenson yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Cıva - Barok Döngüsü 3Lemesi PDF indir oku

Cıva - Barok Döngüsü 3Lemesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cıva - Barok Döngüsü 3Lemesi TIKLA PDF İNDİR !

Cıva - Barok Döngüsü 3Lemesi TIKLA PDF İNDİR !

Neal Stephenson'ın 17. ve 18. yüzyıl başlarında Avrupa'daki siyasi ve dini entrikaları, modern bilim ve ekonominin ilk aşamalarını macera, bilimkurgu ve tarihi romanın benzersiz harmanı içinde sunduğu Barok Döngü üçlemesi Cıva'yla başlıyor.

Cıva, korkusuz düşünür ve ikircikli püriten Daniel Waterhouse'un hikayesi. Barok dönemi Avrupa'sının en büyük dehalarının yanında bilgiyi arıyor. Ama bu aklın güçlülerin kanlı hırslarıyla savaştığı, doğal ya da insan elinden çıkma felaketlerin siyasi manzarayı bir gecede dönüştürebileceği kargaşa içinde bir dünya. Kahramanlarımız Daniel Waterhouse'la sınırlı değil elbette. Jack Shaftoe'yla tanışın. Önce Londra'nın sıradan sokak çocuklarından biri, sonra Vagabondların kralı ve palavracı maceracı. Ortalığı karıştırır ve frengi hastasıdır, küfürbaz, ahlaksız ama hayatını ve servetini biricik aşkı uğruna feda edebilir. Eliza de la Zeur, Viyana kuşatması sırasında Jack'in bir Türk hareminden kurtardığı kız. Sonradan casus ve düşman kralların sırdaşı olacak ve Avrupa'yı finansın yeni doğmaya başlayan gücüyle değiştirecek bir kontes. Diğer kahramanlar mı? Ölümsüz olabilecek Enoch Root adında bir adam, ezeli düşmanlar Isaac Newton ve Gottfried Leibniz, Kraliyet Cemiyetinin çok kıymetli üyeleri ve daha niceleri.

Cıva, 2004 yılında bilimkurgu edebiyatının en önemli ödüllerinden biri olan Arthur C. Clarke Ödülünü ve Locus Ödülünü kazandı.

"Muazzam…Hiç bitmesin diyeceksiniz."

–Time-

(Tanıtım Bülteninden)

Edit: Berna Kılıner- Sibel Hacıoğlu

Kapak: Adnan Elmasoğlu

YayınYönetmeni: Mustafa Küpüşoğlu

Cıva - Barok Döngüsü 3Lemesi TIKLA PDF İNDİR !

28.02.2019

beklediğim üçleme

Uzun süredir çevrilmesini istediğim merak ettiğim üçlemenin ilk kitabı anlatımı ağır ama türü seviyorsanız sürükleyeci bir roman

Cıva - Barok Döngüsü 3Lemesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Cıva - Barok Döngüsü 3Lemesi, Neal Stephenson

Yorum Gönder