21 Haziran 2023

Gümüş Damacana Truman Capote Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,21 TL
Yazarı: Truman Capote
Çevirmen: Truman Capote

Gümüş Damacana indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Truman Capote olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gümüş Damacana eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gümüş Damacana ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gümüş Damacana TIKLA PDF İNDİR !

Gümüş Damacana Yazarı Kimdir ?

Gümüş Damacana yazarı Truman Capote 'dır. Truman Capote yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Gümüş Damacana PDF indir oku

Gümüş Damacana indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gümüş Damacana TIKLA PDF İNDİR !

Gümüş Damacana TIKLA PDF İNDİR !



Truman Capote'nin "büyük aşkım" diye nitelediği, bütün öykülerini bir araya getiren Gümüş Damacana, edebiyatta nadir görülen bir yeteneği, her açıdan özetler nitelikte…



Yalnız, mutsuz ve duygusal yoksunluklarla geçen bir çocukluk ve gençliğin devamında inişli çıkışlı ve trajik bir yaşamın derin izlerini taşıyan öyküler, Capote'nin bütün eserlerine damgasını vuracak duygusal derinliği ve ustalıklı aktarımıyla belleklerde iz bırakıyor.


Büyük bir kalp kırıklığının güçlü bir dışavurumu olarak nitelenebilecek bu öykülerde, düzyazının mutlak duruluğu ve anlatının sürüp giden ritmindeki muhteşem tasarrufla Capote, yarattığı karakterler, eylemler ve duygular yelpazesini, arı bir ustalıkla ele
alıyor.


Capote'nin en görkemli zaferini temsil eden, bu boyundan büyük öyküler, daha uzun yıllar onun adını yaşatacak…






Sayfa Sayısı: 363

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık

Gümüş Damacana TIKLA PDF İNDİR !

05.01.2009

Kelepir

Capote´nin hikayeciliği ile tanışmak için okunması gereken bir kitap. Özellikle Kelepir´den çok etkilendim.

Gümüş Damacana TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Gümüş Damacana, Truman Capote

Yorum Gönder