30 Haziran 2023

Göçmen Yıldız Le Clezio Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,74 TL
Yazarı: Le Clezio
Çevirmen: Le Clezio

Göçmen Yıldız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Le Clezio olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Göçmen Yıldız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Göçmen Yıldız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Göçmen Yıldız TIKLA PDF İNDİR !

Göçmen Yıldız Yazarı Kimdir ?

Göçmen Yıldız yazarı Le Clezio 'dır. Le Clezio yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Göçmen Yıldız PDF indir oku

Göçmen Yıldız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Göçmen Yıldız TIKLA PDF İNDİR !

Göçmen Yıldız TIKLA PDF İNDİR !
J.M.G. Le Clezio, günümüz Fransız yazınının en ilginç romancılarından biri. Yirmi üç yaşında yazdığı ilk romanı Le Proces-Verbal'in yayımlanışından bu yana, gerek kendine özgü ve sık sık yenilenen anlatı teknikleri, gerek akıcı anlatımı ve düşünce dağarcığıyla, her zaman gündemde kalmayı başarmış bir öykü ve roman yazarı; teknolojinin egemenliği altına girmiş Batı uygarlığına başkaldırışıyla çağımızın önemli bir tanığı. Göçmen Yıldız ise, yüzyılımızın önemli bir sorununu, İkinci Dünya Savaşında ve bir savaşın sonunda Yahudilerle Filistinlilerin göğüslemek zorunda kaldıkları acıları dile getirmekte. Ancak Le Clezio kendine özgü bir kurgu ve anlatım inceliğiyle, dolaylı bir biçimde, biri Yahudi, biri Filistinli iki genç kızın gözlerinden yansıtıyor her şeyi, yüzyılımızın tarihinin bu önemli olayını onların gözleri önünde ve düşüncelerinde biçimlenen tablolardan okuyoruz.



Sayfa Sayısı: 262


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Göçmen Yıldız TIKLA PDF İNDİR !

30.11.2013

Başarısız

Vakit kaybı

Göçmen Yıldız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Göçmen Yıldız, Le Clezio

Yorum Gönder