6 Haziran 2023

Feride ve Kızları Ülker Banguoğlu Bilgin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Ülker Banguoğlu Bilgin
Çevirmen: Ülker Banguoğlu Bilgin

Feride ve Kızları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ülker Banguoğlu Bilgin olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 272 sayfalık Feride ve Kızları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Feride ve Kızları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Feride ve Kızları TIKLA PDF İNDİR !

Feride ve Kızları Yazarı Kimdir ?

Feride ve Kızları yazarı Ülker Banguoğlu Bilgin 'dır. Ülker Banguoğlu Bilgin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Feride ve Kızları PDF indir oku

Feride ve Kızları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, 272 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Feride ve Kızları TIKLA PDF İNDİR !

Feride ve Kızları TIKLA PDF İNDİR !

1970'lerin çalkantıları eşliğinde bir aile öyküsü...

Feride ve Kızları, İstanbul'da yaşayan varlıklı bir ailenin hayatından yirmiyıllık bir kesit sunuyor. Romanın kahramanları bir yandan yetmişli veseksenli yıllara damgasını vuran askeri darbeler, gençlik olayları, suikastlarve ardından yaşanan tutuklama ve idamlarla çalkanan ülke gündemineayak uydurmaya çalışırken bir yandan da aile içi çatışmalarla başediyorlar. Aralarında sıkı bağlar olsa da kıskançlık, suçluluk ve öfkeduygularının sarmalında gel-gitler yaşanıyor.Ülker Banguoğlu Bilgin'den İki Devir İki Kadın'dan sonra hayata veinsanlara dair bir yakın dönem hikâyesi daha…

(Tanıtım Bülteninden)

Feride ve Kızları TIKLA PDF İNDİR !

25.09.2020

Harika

Harika bir aile ve dönem romanı.Olayların geçtiği yer bildiğimiz yerler..Annem de ben de hiç bitsin istemedik, keşke çok daha kalın olsaydı..

Feride ve Kızları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Feride ve Kızları, Ülker Banguoğlu Bilgin

Yorum Gönder