6 Haziran 2023

1918 - Ah Dehşet Dehşet Dehşet! Suat Duman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,0 TL
Yazarı: Suat Duman
Çevirmen: Suat Duman

1918 - Ah Dehşet Dehşet Dehşet! indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Suat Duman olan ve Alakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, 120 sayfalık 1918 - Ah Dehşet Dehşet Dehşet! eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 1918 - Ah Dehşet Dehşet Dehşet! ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
1918 - Ah Dehşet Dehşet Dehşet! TIKLA PDF İNDİR !

1918 - Ah Dehşet Dehşet Dehşet! Yazarı Kimdir ?

1918 - Ah Dehşet Dehşet Dehşet! yazarı Suat Duman 'dır. Suat Duman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

1918 - Ah Dehşet Dehşet Dehşet! PDF indir oku

1918 - Ah Dehşet Dehşet Dehşet! indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alakarga yayınevi tarafından yayınlanan, 120 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
1918 - Ah Dehşet Dehşet Dehşet! TIKLA PDF İNDİR !

1918 - Ah Dehşet Dehşet Dehşet! TIKLA PDF İNDİR !

Ferda belki de her insan gibi, yaşadığı asrın bir fırtınalar asrı olacağına, olması gerektiğine yürekten inanıyordu. Ömrü ölülerini gömmekle geçen bu bedbaht insanlara baktı, yüreği onu heyecanlandıran bir kederle bir kez daha çarptı. Şehir daha ne kadar azapla, kaç şeytanla sınanacaktı?

Tiyatroyu bir saplantı haline getiren Rüçhan, öğrencisi olduğu Tıbbiye'nin yüksek tavanlarından birine asılmış olarak bulunur. Serkomiser Reşat bu alelade intihar vakasıyla oyalanmak için bir sebep göremez. Fakat yüksekçe bir tabureye çıkıp tavanı izlemeye koyulan Ferda bunun alelade bir vaka olduğundan o kadar da emin değildir.

(Tanıtım Bülteninden)

1918 - Ah Dehşet Dehşet Dehşet! TIKLA PDF İNDİR !1918 - Ah Dehşet Dehşet Dehşet! TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, 1918 - Ah Dehşet Dehşet Dehşet!, Suat Duman

Yorum Gönder