24 Haziran 2023

Eva Luna Anlatıyor Isabel Allende Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Isabel Allende
Çevirmen: Metin Celâl

Eva Luna Anlatıyor indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Isabel Allende olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eva Luna Anlatıyor eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eva Luna Anlatıyor ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eva Luna Anlatıyor TIKLA PDF İNDİR !

Eva Luna Anlatıyor Yazarı Kimdir ?

Eva Luna Anlatıyor yazarı Isabel Allende 'dır. Isabel Allende yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Eva Luna Anlatıyor PDF indir oku

Eva Luna Anlatıyor indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eva Luna Anlatıyor TIKLA PDF İNDİR !

Eva Luna Anlatıyor TIKLA PDF İNDİR !
Savaşın izlerini taşıyan fotoğrafçı Rolf Carle, sevgilisi "Eva Luna"ya: "Bana bir masal anlat," diyor."Nasıl bir masal istiyorsun?""Şimdiye dek kimseye anlatmadığın bir masal olsun."Sevgililer seviştikten sonra dinleniyorlar ve "Eva Luna", Binbir Gece Masalları'ndaki Şehrazad gibi anlatmaya koyulduğunda, tutku, şiddet, esrar yüklü yirmi üç öykü dökülüyor dudaklarından."Isabel Allende", bundan önce yayımladığımız "Ruhlar Evi" ve "Eva Luna" adlı romanlarında rastlanan o görkemli ağırlığından sıyrılarak, bu öyküler kitabında neşeli ve beklenmedik bir hıza kavuşuyor. Sanki yazarın anlatacak pek çok öyküsü varmış, yazacak pek çok romanı sıradaymış, canlandıracak pek çok kahramanı sıralarını beklermiş gibi bu kez gene bir masal anlatıcısı olan "Eva Luna"ya başvuruyor.



Sayfa Sayısı: 253

Baskı Yılı: 1991


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Eva Luna Anlatıyor TIKLA PDF İNDİR !Eva Luna Anlatıyor TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Eva Luna Anlatıyor, Isabel Allende

Yorum Gönder