18 Haziran 2023

Eşlikçi Kız-Kısa Modern Nina Berberova Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,45 TL
Yazarı: Nina Berberova
Çevirmen: Nina Berberova

Eşlikçi Kız-Kısa Modern indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nina Berberova olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eşlikçi Kız-Kısa Modern eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eşlikçi Kız-Kısa Modern ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eşlikçi Kız-Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !

Eşlikçi Kız-Kısa Modern Yazarı Kimdir ?

Eşlikçi Kız-Kısa Modern yazarı Nina Berberova 'dır. Nina Berberova yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Eşlikçi Kız-Kısa Modern PDF indir oku

Eşlikçi Kız-Kısa Modern indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eşlikçi Kız-Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !

Eşlikçi Kız-Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !

Yetenekli bir piyanist olan, ancak fakir ve çekingen Soneçka, ünlü opera şarkıcısı Marya Nikolayevna'nın kapısını çalar. Marya Nikolayevna, Soneçka'nın erişemediği her şeye sahiptir: zarafete, güzelliğe, zengin bir kocaya. Avrupa turnesinde şarkıcıya piyanoda eşlik etmek için işe alınan Soneçka, çok geçmeden gölgesinde kaldığı bu görkemli figürden intikam almanın hayalini kurmaya başlar. Nina Berberova'nın 1936 tarihli eseriEşlikçi Kız, kıskançlık duygusunun kalbine inen sarsıcı bir yapıt.

(Tanıtım Bülteninden)

Eşlikçi Kız-Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !Eşlikçi Kız-Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Eşlikçi Kız-Kısa Modern, Nina Berberova

Yorum Gönder