18 Haziran 2023

Düşmemiş Bir Uçağın Kara Kutusu Tülay German Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Tülay German
Çevirmen: Tülay German

Düşmemiş Bir Uçağın Kara Kutusu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tülay German olan ve Afrika yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Düşmemiş Bir Uçağın Kara Kutusu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Düşmemiş Bir Uçağın Kara Kutusu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Düşmemiş Bir Uçağın Kara Kutusu TIKLA PDF İNDİR !

Düşmemiş Bir Uçağın Kara Kutusu Yazarı Kimdir ?

Düşmemiş Bir Uçağın Kara Kutusu yazarı Tülay German 'dır. Tülay German yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Düşmemiş Bir Uçağın Kara Kutusu PDF indir oku

Düşmemiş Bir Uçağın Kara Kutusu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Afrika yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Düşmemiş Bir Uçağın Kara Kutusu TIKLA PDF İNDİR !

Düşmemiş Bir Uçağın Kara Kutusu TIKLA PDF İNDİR !

''Hem toplum, hem de birey olarak özgür olmanın olabilecek her şeyden daha önemli olduğunuhep söylemiş, bunu, yaşadığı hayat ile her gün herkese göstermiş Tülay German''

Naim Dilmener

''Işıklar üzerine çevrildiğinde sahnenin ortasına saplanmış titreşen bir kılıçtır. Söylediği şarkılarınsözleri ise fışkırmış, bu kılıcın etrafında dönen folklor dansçılarını andıran alevler gibidir.''

Radi Fiş

(Tanıtım Bülteninden)

Düşmemiş Bir Uçağın Kara Kutusu TIKLA PDF İNDİR !Düşmemiş Bir Uçağın Kara Kutusu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Düşmemiş Bir Uçağın Kara Kutusu, Tülay German

Yorum Gönder