20 Haziran 2023

Einstein Bir Dehanın Yaşamından Notlar Büşra Kanoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,5 TL
Yazarı: Büşra Kanoğlu
Çevirmen: Yasin Öksüz

Einstein Bir Dehanın Yaşamından Notlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Büşra Kanoğlu olan ve İndigo Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Einstein Bir Dehanın Yaşamından Notlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Einstein Bir Dehanın Yaşamından Notlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Einstein Bir Dehanın Yaşamından Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Einstein Bir Dehanın Yaşamından Notlar Yazarı Kimdir ?

Einstein Bir Dehanın Yaşamından Notlar yazarı Büşra Kanoğlu 'dır. Büşra Kanoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Einstein Bir Dehanın Yaşamından Notlar PDF indir oku

Einstein Bir Dehanın Yaşamından Notlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İndigo Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Einstein Bir Dehanın Yaşamından Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Einstein Bir Dehanın Yaşamından Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca deneyip farklı bir sonuç almayı beklemektir.

-Albert Einstein-

Karakterinde isyankârlık vardı. Belki de zihnini çalıştıran, onu bir deha haline getiren şey ruhundaki yaratıcılık ve özgürlük tutkusuydu. Gençliğinde olduğu gibi hayatının ileri dönemlerinde de sıkıntılı günler yaşadı. Babalık görevini yerine getirmekte güçlük çekiyordu, iş bulamıyordu.

Her şeye rağmen Einstein başkalarının sormaktan çekindiği, uğraşmak istemediği ve hatta sıradan gördüğü her şeyi kendi dehasıyla sorguladı, keşifler yaptı, teoriler üretti ama hayatı bunlarla sınırlı değildi. O bilim insanlığının ötesinde bir kişiydi. İnsanlığa, barış dolu bir dünyaya ve bilime inanıyordu.

20. yüzyılın en önemli bilim insanlarından Albert Einstein'ın hayatı, tüm insanlığa ilham verecek nitelikte bir hikâye.

(Tanıtım Bülteninden)

Einstein Bir Dehanın Yaşamından Notlar TIKLA PDF İNDİR !

09.04.2019

Güzel

Merak ettiğim bir kitaptı. Einstein bilimsel ve sanatsal her konuda örnek alınacak bir insan fakat bu kitap beni etkilemedi. Aşırı derecede sade yazılmış bir kitap.

Einstein Bir Dehanın Yaşamından Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Einstein Bir Dehanın Yaşamından Notlar, Büşra Kanoğlu

Yorum Gönder