20 Haziran 2023

Bir Sonraki Hayatımız Lauren James Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,65 TL
Yazarı: Lauren James
Çevirmen: Aslıhan Kopuz

Bir Sonraki Hayatımız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lauren James olan ve Yabancı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Sonraki Hayatımız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Sonraki Hayatımız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Sonraki Hayatımız TIKLA PDF İNDİR !

Bir Sonraki Hayatımız Yazarı Kimdir ?

Bir Sonraki Hayatımız yazarı Lauren James 'dır. Lauren James yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Bir Sonraki Hayatımız PDF indir oku

Bir Sonraki Hayatımız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yabancı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Sonraki Hayatımız TIKLA PDF İNDİR !

Bir Sonraki Hayatımız TIKLA PDF İNDİR !


Sevdiğiniz insanı kaç kere kaybedebilirsiniz? Katherine ve Matthew'nun kaderinde asırlar boyunca tekrar tekrar doğmak vardı. Her seferinde birbirlerine umutsuzca âşık oluyor ve trajik bir şekilde ayrılığı tadıyorlardı. Belki de bir sonraki hayatlarında her şey farklı olacaktı…

"Eğlenceli, romantik ve okumadan duramayacağınız bir roman."
-The Bookseller-

"Komik, benzersiz, tutkuyla ve tehlikeyle bezenmiş, kesinlikle bağımlılık yaratacak olan Bir Sonraki Hayatımız, yılın en iyi gençlik romanlarından biri. James okurlarını tanıyor ve deneyimli bir yazarın güveniyle ve eksiksiz hayal gücüyle yazıyor. Kendine saygısı olan hiçbir genç bunu kaçırmak istemez!"
-Lancashire Evening Post-

"Bu kitabın bitmemesini istedim ama aynı zamanda çiftin, Katherine'in de 'dehşet verici, güzel dans' olarak tarif ettiği üzere, tarihin farklı dönemlerinde neden tekrar tekrar ortaya çıktığını öğrenmek istedim. Kitabın, soruların cevaplandığı ve okuru büyük bir sürprizin beklediği sonu da mükemmeldi. Bu yetenekli genç yazarın yazacağı kitapları okumak için sabırsızlanıyorum."
-The Scholl Librarian-

"Gerçek aşk ve reenkarnasyon üzerine eğlenceli, sürükleyici ve inanılmaz yaratıcı bir hikâye."
-Louise O'Neill, Kusursuzlar'ın yazarı-
(Tanıtım Bülteninden)

Bir Sonraki Hayatımız TIKLA PDF İNDİR !Bir Sonraki Hayatımız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Bir Sonraki Hayatımız, Lauren James

Yorum Gönder