12 Haziran 2023

Edebiyat Terapi Mine Özgüzel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,85 TL
Yazarı: Mine Özgüzel
Çevirmen: Mine Özgüzel

Edebiyat Terapi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mine Özgüzel olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Edebiyat Terapi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Edebiyat Terapi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Edebiyat Terapi TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat Terapi Yazarı Kimdir ?

Edebiyat Terapi yazarı Mine Özgüzel 'dır. Mine Özgüzel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Edebiyat Terapi PDF indir oku

Edebiyat Terapi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Edebiyat Terapi TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat Terapi TIKLA PDF İNDİR !

Bugün hala kendime şu soruları soruyorum:Kimim? Ne istiyorum? Varoluşum ne? Bunlara içtenlikle cevap verebilmek için kime döndüm? Sartre'a. Çünkü o kendi varoluşunu ölümüne dek sorgulamaktan hiç vazgeçmez ve "insan, kendisini oluşturduğu varlıktan başka hiçbir şey değildir" diye yazar. Ben de onunla birlikte, onun yolundan giderek, varoluşumu tüm çıplaklığıyla bir kez daha sorgulamak istiyorum.

Özgürlük, yaratıcılıkta ortaya çıkar.

Okuma, özgür bir düştür ve bu özgürlük ruhsal yapının en derin, en karanlık noktalarına giderek değişimi, gelişimi gerçekleştirir ve okuyan insan giderek artan bir duyarlılığa kavuşur.

Edebiyat Terapi, yoksunluktan varoluşa, özgürlüğe kavuşma isteğidir.

Özgürlüğüme bağlanmıştım.

(Tanıtım Bülteninden)

Edebiyat Terapi TIKLA PDF İNDİR !Edebiyat Terapi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Edebiyat Terapi, Mine Özgüzel

Yorum Gönder