23 Haziran 2023

Carmilla-Karanlık Kitaplar J. Sheridan Le Fanu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,25 TL
Yazarı: J. Sheridan Le Fanu
Çevirmen: J. Sheridan Le Fanu

Carmilla-Karanlık Kitaplar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı J. Sheridan Le Fanu olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Carmilla-Karanlık Kitaplar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Carmilla-Karanlık Kitaplar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Carmilla-Karanlık Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !

Carmilla-Karanlık Kitaplar Yazarı Kimdir ?

Carmilla-Karanlık Kitaplar yazarı J. Sheridan Le Fanu 'dır. J. Sheridan Le Fanu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Carmilla-Karanlık Kitaplar PDF indir oku

Carmilla-Karanlık Kitaplar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Carmilla-Karanlık Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !

Carmilla-Karanlık Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !

Vampir anlatısının kurucularından Le Fanu, Carmilla'da okuru Viktoryen dönem şatolarında, tekinsiz ormanlarında bir yürüyüşe çıkarıyor. Adabımuaşeret, beş çayları, rüyalara sızan meşum karaltılar ve mütemadiyen dizginlenen çılgın arzular.

Doğaüstüne meraklı bir dedektif olan Doktor Hesselius'un maceralarından biri olarak kaleme alınan Carmilla kadın karakterler etrafında gelişmesi, hemcinse duyulan ilgiyi yansıtması ve gizemlerini keyif alınası bir tempoda açık eden kurgusuyla türün diğer eserleri arasından sıyrılmayı başarmış bir klasik.

Babası ile beraber kentten uzak bir şatoda yaşayan genç Laura, ümitsizce arkadaş özlemi çekmektedir. Tam da bu sırada bir kaza eseri şatolarına misafir ettikleri Carmilla'yla kendine uygun bir arkadaş bulduğunu düşünür ancak Carmilla her geçen gün garipleşen davranışları ve bazen de kendini kaybetmesiyle Laura'yı ürkütmektedir. Yakın köylerde baş gösteren hastalık ve ölümler hem Laura'yı hem de babasını endişelendirmeye başlar ve gözler ister istemez gizemli misafirlerine çevrilir.

Her kederli mâcera bir kabusla başlar…

(Tanıtım Bülteninden)

Carmilla-Karanlık Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !Carmilla-Karanlık Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Carmilla-Karanlık Kitaplar, J. Sheridan Le Fanu

Yorum Gönder