16 Haziran 2023

Çikolata Kaplı Hüzünler Canan Tan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,85 TL
Yazarı: Canan Tan
Çevirmen: Canan Tan

Çikolata Kaplı Hüzünler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Canan Tan olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çikolata Kaplı Hüzünler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çikolata Kaplı Hüzünler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çikolata Kaplı Hüzünler TIKLA PDF İNDİR !

Çikolata Kaplı Hüzünler Yazarı Kimdir ?

Çikolata Kaplı Hüzünler yazarı Canan Tan 'dır. Canan Tan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Çikolata Kaplı Hüzünler PDF indir oku

Çikolata Kaplı Hüzünler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çikolata Kaplı Hüzünler TIKLA PDF İNDİR !

Çikolata Kaplı Hüzünler TIKLA PDF İNDİR !

Her öyküde kendinizden bir şeyler bulacaksınız. Hüzünleri çikolata ile tatlandıran... Enginde, günün minesiyle beraber solan... Yeşilin tonlarıyla özdeşleşmiş... Özgürlüğün en uç noktalarını pervasızca zorlayan... Ana-baba-koca üçgeninde, korkularıyla baş başa... Yitirilenin ardından "keşke"lerle boğuşan... Yaşanmışların sıcağını küllerin grisine gömen... Yüreciği gurbetteki canlarıyla atan... Yaşamındaki tüm erkeklerle, tek tek, keyifle hesaplaşan... Dişiliği acımasızca sorgulanan... Törelerin kıskacında, bir "akrep"e tutsak olmuş... Sevda uğruna eyleme karışmış... Ellerine, kollarına zincirler dolanmış; ezilen, dayakla bütünleşmiş... Ana-kız kısır döngüsünde paramparça... Yanı sıra, yaşamlarındaki pay sahibi erkekler: Babaları, eşleri, arkadaşları, sevdalıları... Her birinde kendinizden bir şeyler bulacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Çikolata Kaplı Hüzünler TIKLA PDF İNDİR !Çikolata Kaplı Hüzünler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Çikolata Kaplı Hüzünler, Canan Tan

Yorum Gönder