12 Haziran 2023

Ağacın Çürüğü Yaşar Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,0 TL
Yazarı: Yaşar Kemal
Çevirmen: Yaşar Kemal

Ağacın Çürüğü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yaşar Kemal olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ağacın Çürüğü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ağacın Çürüğü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ağacın Çürüğü TIKLA PDF İNDİR !

Ağacın Çürüğü Yazarı Kimdir ?

Ağacın Çürüğü yazarı Yaşar Kemal 'dır. Yaşar Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ağacın Çürüğü PDF indir oku

Ağacın Çürüğü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ağacın Çürüğü TIKLA PDF İNDİR !

Ağacın Çürüğü TIKLA PDF İNDİR !
Ağacın Çürüğü, Baldaki Tuz, Ustadır Arı ve Zulmün Artsın Yaşar Kemal'in gazetelerde, dergilerde yayınlanmış toplumcu ve gerçekçi bir bakış açısıyla kaleme aldığı yazılarından ve konuşmalarından derlenen kitaplardır. Yazarın düşünce ve yazarlık serüvenine tanıklık eden bu yazılar halkın yıllardır içine sürüklendiği karanlığın belgeleridir.

"Sayın muhbir vatandaş, sen bu yurdun çürümesinin başlangıcıydın ve sonu olacaksın. Senin bol bol işlediğin yerde, hangi toplum olursa olsun, bir düşmanlıklar kargaşası çıkar. Sayın muhbir vatandaş, sen bir ölçüsün. Senin bir toplumda ölçülerden biri olman yıkımdır. Sen oyunların en korkuncusun."
Yaşar Kemal


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 302

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 271

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Ağacın Çürüğü TIKLA PDF İNDİR !Ağacın Çürüğü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ağacın Çürüğü, Yaşar Kemal

Yorum Gönder