16 Haziran 2023

Charon'un Pençesi-Drizzt Efsanesi 22 R. A. Salvatore Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,3 TL
Yazarı: R. A. Salvatore
Çevirmen: R. A. Salvatore

Charon'un Pençesi-Drizzt Efsanesi 22 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı R. A. Salvatore olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Charon'un Pençesi-Drizzt Efsanesi 22 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Charon'un Pençesi-Drizzt Efsanesi 22 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Charon'un Pençesi-Drizzt Efsanesi 22 TIKLA PDF İNDİR !

Charon'un Pençesi-Drizzt Efsanesi 22 Yazarı Kimdir ?

Charon'un Pençesi-Drizzt Efsanesi 22 yazarı R. A. Salvatore 'dır. R. A. Salvatore yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Charon'un Pençesi-Drizzt Efsanesi 22 PDF indir oku

Charon'un Pençesi-Drizzt Efsanesi 22 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Charon'un Pençesi-Drizzt Efsanesi 22 TIKLA PDF İNDİR !

Charon'un Pençesi-Drizzt Efsanesi 22 TIKLA PDF İNDİR !

Drizzt Efsanesi 22

Dahlia Sin'felle intikam için Herzgo Alegni'yle bir kez daha yüzleşecektir. Drizzt akıl sır erdiremediği bu hesaplaşmaya tahammül edebilecek midir? İşler, Dahlia'ya yardım etmeyi teklif eden Entreri'nin de dahil olmasıyla giderek karışacaktır.

"İkinci yüzyılımın güneşi de battı ama yine de kendimi bataklık kumu üzerinde duruyormuş gibi hissediyorum. Menzoberazzan'dan ayrılırken kendimden ne kadar emindiysem, bugün de o kadar eminim. Pek çok açıdan böyle hissediyorum kendimi."

(Tanıtım Bülteninden)

Charon'un Pençesi-Drizzt Efsanesi 22 TIKLA PDF İNDİR !Charon'un Pençesi-Drizzt Efsanesi 22 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Charon'un Pençesi-Drizzt Efsanesi 22, R. A. Salvatore

Yorum Gönder