16 Haziran 2023

Bütün İsimler Jose Saramago Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,15 TL
Yazarı: Jose Saramago
Çevirmen: Nesrin Akyüz

Bütün İsimler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jose Saramago olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bütün İsimler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bütün İsimler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bütün İsimler TIKLA PDF İNDİR !

Bütün İsimler Yazarı Kimdir ?

Bütün İsimler yazarı Jose Saramago 'dır. Jose Saramago yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bütün İsimler PDF indir oku

Bütün İsimler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bütün İsimler TIKLA PDF İNDİR !

Bütün İsimler TIKLA PDF İNDİR !

Don José, yirmi beş yıldır Nüfus Kayıt Merkez Arşivi'nde çalışmaktadır. Sağların ve ölenlerin kayıtlarının tutulduğu, hiyerarşik bir düzenin uygulandığı Arşiv'de, günlerini doğum, evlilik, boşanma ve ölüm belgeleriyle geçirir. Ancak Don José'nin herkesten sakladığı bir tutkusu vardır: Gazete ve dergilerden kestiği, ünlü kişilerle ilgili kupürleri biriktirmek. Koleksiyonuna eklemek için Arşiv'den gizlice aldığı dosyaların arasına meçhul bir kadının fişinin karışmasıyla Don José'nin sıradan hayatı yön değiştirir. Don José, bu kadının hayatıyla ilgili her şeyi öğrenme isteğiyle yanıp tutuşur. Neredeyse saplantıya dönüşen bu tutkudan çılgına dönen Don José, bilinmezlerle dolu, karanlık bir yola sapar. Araştırmaya devam ettikçe meçhul kadınla ve kendisiyle ilgili sarsıcı şeyler öğrenir.



Nobel Edebiyat Ödülü sahibi José Saramago, bu absürd, ürpertici, gerçeküstü ve büyüleyici metinle, okurlarına, insanların yalnızlığını, tesadüflerin gücü ve etkisini, yaşayanlarla ölüler arasındaki o ince çizgiyi özgün bir anlatımla aktarıyor.



"Kışkırtıcı bir roman, değişken ve tedirgin edici, metaforik labirentlerle ve okuru yanıltan ipuçlarıyla dolu."


The Herald


(Tanıtım Bülteninden)

Bütün İsimler TIKLA PDF İNDİR !

08.06.2015

ceviri sorunu

ben 10 kitap setini aldim kardesim icin. 3 tanesini actim okumaya basladim  inceleme amacli. ceviriler bir felaket. bir cumle basliyor 10 satir sonra nokta konulmus. cumlenin sonuna geldiginizde basinda ne yazdigini unutuyor insan. ben hic begenmedim. ingilizcesinden okumak ÿalternatif olabilir.


04.09.2012

Vasat

Yazarı öyle kaleme aldı diye, orijinaline sadık kalarak yayınlamak kitabı sıkıcı hale getirmiş.

Bütün İsimler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Bütün İsimler, Jose Saramago

Yorum Gönder