15 Haziran 2023

Brezilya-Geleceğin Ülkesi Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,95 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Hulki Demirel

Brezilya-Geleceğin Ülkesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 328 sayfalık Brezilya-Geleceğin Ülkesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Brezilya-Geleceğin Ülkesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Brezilya-Geleceğin Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !

Brezilya-Geleceğin Ülkesi Yazarı Kimdir ?

Brezilya-Geleceğin Ülkesi yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Brezilya-Geleceğin Ülkesi PDF indir oku

Brezilya-Geleceğin Ülkesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 328 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Brezilya-Geleceğin Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !

Brezilya-Geleceğin Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !

Stefan Zweig'ı dünyada başka hiçbir ülke Brezilya kadar cezbetmemişti. Kozmopolit yazar İkinci Dünya Savaşı'nın ortasında, Avrupa kendini yok ederken bu ülkeye geldi ve doğal güzelliği, barışçıl yaşam tarzı, insanlarının hoşgörüsüyle büyülendi.

Brezilya'yı her bakımdan Avrupa'nın karşı modeli olarak değerlendiren Zweig, dünyanın geleceğini burada görüyordu; Yaşamak için bu ülkeyi seçmişti, ölmek için de burayı seçecekti. İlk kez 1941 yılında Stockholm'de yayımlanan Brezilya, Stefan Zweig'ın bu ülkeye ilanıaşkıdır.

(Tanıtım Bülteninden)

Brezilya-Geleceğin Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !Brezilya-Geleceğin Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Brezilya-Geleceğin Ülkesi, Stefan Zweig

Yorum Gönder