12 Haziran 2023

Bahçede Eğlence Katherine Mansfield Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,2 TL
Yazarı: Katherine Mansfield
Çevirmen: Oya Dalkılıç

Bahçede Eğlence indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Katherine Mansfield olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bahçede Eğlence eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bahçede Eğlence ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bahçede Eğlence TIKLA PDF İNDİR !

Bahçede Eğlence Yazarı Kimdir ?

Bahçede Eğlence yazarı Katherine Mansfield 'dır. Katherine Mansfield yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bahçede Eğlence PDF indir oku

Bahçede Eğlence indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bahçede Eğlence TIKLA PDF İNDİR !

Bahçede Eğlence TIKLA PDF İNDİR !
Katherine Mansfield gündelik olayların içinden duygu dünyasına yönelen, ruhsal çatışmaların üstüne eğilen derin bir gözlem gücü ve şiirsel ögelerle süslenmiş diliyle farklı bir üslup geliştirmiştir. Bahçede Eğlence'nin incelikli ve örtülü anlatımında Çehov'un etkisi sezilir. Kitapta yer alan "Ölü Albayın Kızları" düş kırıklığının en ustaca yazılmış öykülerindendir. Mansfield bu kitabıyla kısa öykünün bir edebi tür olarak gelişmesine önemli katkılarda bulunmuştur.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 236

Baskı Yılı: 2014


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 236

Baskı Yılı: 2012


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 167

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Bahçede Eğlence TIKLA PDF İNDİR !Bahçede Eğlence TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Bahçede Eğlence, Katherine Mansfield

Yorum Gönder