16 Haziran 2023

Altın Horoz Juan Rulfo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,23 TL
Yazarı: Juan Rulfo
Çevirmen: Juan Rulfo

Altın Horoz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Juan Rulfo olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Altın Horoz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Altın Horoz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Altın Horoz TIKLA PDF İNDİR !

Altın Horoz Yazarı Kimdir ?

Altın Horoz yazarı Juan Rulfo 'dır. Juan Rulfo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Altın Horoz PDF indir oku

Altın Horoz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Altın Horoz TIKLA PDF İNDİR !

Altın Horoz TIKLA PDF İNDİR !

JuanRulfo: Latin Amerika edebiyatının sesi, yazarların yazarı

İspanyolca edebiyatın efsane yazarı JuanRulfo'nun öncelikle senaryo olarak kaleme aldığı Altın Horoz, kasabanın yoksul tellalı DionisioPinzón'un hikâyesini anlatırken kırsal kesimin hüznünü de yansıtıyor, şenliğini de…

Altın Horoz dışında edebi anlatının ve dilin sınırlarını zorlayan bir sanatçının yedinci sanatla kurduğu benzersiz ortaklığın ürünü kısa metinler de bu kitapta yer alıyor.
"Kaderin onları unutup gittiği sert topraklarda yaşayan", acı çeken, mitsel bir karakter kazanan insanların, karanlık sokaklarda, odalarda dolanan hayaletlerin kısacık hikâyeleri…

(Tanıtım Bülteninden)

Altın Horoz TIKLA PDF İNDİR !Altın Horoz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Altın Horoz, Juan Rulfo

Yorum Gönder