15 Haziran 2023

Aile Mutluluğu - Hasan Ali Yücel Klasikler Lev Nikolayeviç Tolstoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,84 TL
Yazarı: Lev Nikolayeviç Tolstoy
Çevirmen: Ayşe Hacıhasanoğlu

Aile Mutluluğu - Hasan Ali Yücel Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 120 sayfalık Aile Mutluluğu - Hasan Ali Yücel Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aile Mutluluğu - Hasan Ali Yücel Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aile Mutluluğu - Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Aile Mutluluğu - Hasan Ali Yücel Klasikler Yazarı Kimdir ?

Aile Mutluluğu - Hasan Ali Yücel Klasikler yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy 'dır. Lev Nikolayeviç Tolstoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Aile Mutluluğu - Hasan Ali Yücel Klasikler PDF indir oku

Aile Mutluluğu - Hasan Ali Yücel Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 120 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aile Mutluluğu - Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Aile Mutluluğu - Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Lev Nikolayeviç Tolstoy (1828-1910): Anna Karenina, Savaş ve Barış, Diriliş'in büyük yazarı, yaşamının son otuz yılında kendini insan, aile, din, devlet, toplum, özgürlük, boyun eğme, başkaldırma, sanat ve estetik konularında kuramsal çalışmalara da verdi. Bu dönemde yazdığı roman ve öykülerinde yıllarca üzerinde düşündüğü insanlık sorunlarını edebi bir kurguyla ele aldı.

1859 yılında ilk kez Russki Vestnik dergisinde yayımlanan Aile Mutluluğu romanında Tolstoy, kişilik farklılıkları yüzünden karşı karşıya gelen ve gururlarından fedakârlık edemedikleri için çatışmalarını konuşarak çözemeyen bir çiftin aşklarından geriye sadece nazik bir dostluk kalmasının öyküsünü anlatır, doğal ve sosyal çevreyi olduğu kadar kişilerin iç dünyalarını da ayrıntılı, duyarlı, çarpıcı bir biçimde tasvir eder.

(Tanıtım Bülteninden)

Aile Mutluluğu - Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !Aile Mutluluğu - Hasan Ali Yücel Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Aile Mutluluğu - Hasan Ali Yücel Klasikler, Lev Nikolayeviç Tolstoy

Yorum Gönder