7 Haziran 2023

1984 - Mini Kitap George Orwell Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,28 TL
Yazarı: George Orwell
Çevirmen: Celal Üster

1984 - Mini Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı George Orwell olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık 1984 - Mini Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 1984 - Mini Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
1984 - Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !

1984 - Mini Kitap Yazarı Kimdir ?

1984 - Mini Kitap yazarı George Orwell 'dır. George Orwell yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

1984 - Mini Kitap PDF indir oku

1984 - Mini Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
1984 - Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !

1984 - Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !
Parti'nin dünya görüşü, onu hiç anlayamayan insanlara çok daha kolay dayatılıyordu. (...) Her şeyi yutuyorlar ve hiçbir zarar görmüyorlardı çünkü tıpkı bir mısır tanesinin bir kuşun bedeninden sindirilmeden geçip gitmesi gibi, yuttuklarından geriye bir şey kalmıyordu.

George Orwell'in kült kitabı Bin Dokuz Yüz Seksen Dört, yazarın geleceğe ilişkin bir kâbus senaryosudur. Bireyselliğin yok edildiği, zihnin kontrol altına alındığı, insanların makineleşmiş kitlelere dönüştürüldüğü totaliter bir dünya düzeni, romanda inanılmaz bir hayal gücüyle, en ince ayrıntısına kadar kurgulanmıştır. Geçmişte ve günümüzde dünya sahnesinde tezgâhlanan oyunlar düşünüldüğünde, ütopik olduğu kadar gerçekçi bir romandır Bin Dokuz Yüz Seksen Dört. Güncelliğini hiçbir zaman yitirmeyen bir başyapıttır; yalnızca yarına değil, bugüne de ilişkin bir uyarı çığlığıdır.

Can Yayınları, bu "bütün zamanların kitabını" Celâl Üster'in özenli çevirisiyle okura sunmaktan kıvanç duyuyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 648

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları 1984 - Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !

24.11.2020

çok tatlı

okunmasının güzel olması yanına bir de boyutunun verdiği şekerlik efso


05.09.2019

çok güzel

çok güzel herkesin okuması gereken bir kitap


04.04.2019

mini

Sürekli kitap okuyan biriyseniz tavsiye etmem ama alınıp denebilir.Yeni bir okursanız almanızı önermem.

1984 - Mini Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, 1984 - Mini Kitap, George Orwell

Yorum Gönder