27 Mayıs 2023

Ayı Olmayan Ayı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,9 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Ayı Olmayan Ayı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Redhouse Kidz Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ayı Olmayan Ayı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Ayı Olmayan Ayı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ayı Olmayan Ayı TIKLA PDF İNDİR !

Ayı Olmayan Ayı Yazarı Kimdir ?

Ayı Olmayan Ayı yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Çocuk Fantastik/Bilim Kurgu türündedir.

Ayı Olmayan Ayı PDF indir oku

Ayı Olmayan Ayı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Redhouse Kidz Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ayı Olmayan Ayı TIKLA PDF İNDİR !

Ayı Olmayan Ayı TIKLA PDF İNDİR !

Kış uykusundaki Ayı, bahar gelip uyandığında kendini devasa bir fabrikanın ortasında bulur! Ağaçlar, çimen, çiçekler, hepsi gitmiş, yerine harıl harıl çalışan makineler ve taş yığını binalar gelmiştir. Daha fenası, herkes ona bir ayı olmadığını söyler durur. Ayı onları, fabrikada çalışan bir insan değil gerçek bir ayı olduğuna ikna edebilecek midir?


Frank Tashlin'in unutulmaz kitabı Ayı Olmayan Ayı, ustaca anlatılmış, çarpıcı bir öykü. Ayının içine düştüğü tuhaf durum, okurları gülümsetirken, kim olduğumuz ve doğayla kurduğumuz ilişki gibi önemli konular üzerine düşündürüyor. Ayı Olmayan Ayı, etkileyici kurgusu ve düşündürdükleriyle, her yaştan okura seslenmeyi başarıyor.



(Tanıtım Bülteninden)



Ayı Olmayan Ayı TIKLA PDF İNDİR !

23.08.2020

ÇOK ZEVKLİ

oğlumla birlikte çok zevkle okuduk ve güldük:)

Ayı Olmayan Ayı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Çocuk Fantastik/Bilim Kurgu
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Çağı 6-10 Yaş, Çocuk Fantastik/Bilim Kurgu, Ayı Olmayan Ayı,

Yorum Gönder