25 Nisan 2023

Yüreğime Kar Yağdı Anne Ercan Salman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Ercan Salman
Çevirmen: Emir Talu

Yüreğime Kar Yağdı Anne indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ercan Salman olan ve Kumran yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yüreğime Kar Yağdı Anne eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yüreğime Kar Yağdı Anne ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yüreğime Kar Yağdı Anne TIKLA PDF İNDİR !

Yüreğime Kar Yağdı Anne Yazarı Kimdir ?

Yüreğime Kar Yağdı Anne yazarı Ercan Salman 'dır. Ercan Salman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Yüreğime Kar Yağdı Anne PDF indir oku

Yüreğime Kar Yağdı Anne indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kumran yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yüreğime Kar Yağdı Anne TIKLA PDF İNDİR !

Yüreğime Kar Yağdı Anne TIKLA PDF İNDİR !

Biçare halden neyleyim? Bilmem bu meçhul dünyada ben kiminleyim? Baharı ardına saklanmış ebedi sevgide iken Anam, ben bugün de yalnızlığın gölgesindeyim Çığlıklarım öldürmezken, hayat beni sana bağladı Gözlerimden süzülen gözyaşları yüreğimi dağladı Yaşamın kıyısında çelişkilerle mücadele ederken Ey anam, bugün yine meçhulden gönlüme kar yağdı...

(Tanıtım Bülteninden)

Yüreğime Kar Yağdı Anne TIKLA PDF İNDİR !Yüreğime Kar Yağdı Anne TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Yüreğime Kar Yağdı Anne, Ercan Salman

Yorum Gönder