6 Nisan 2023

Tonio Kroger Thomas Mann Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,95 TL
Yazarı: Thomas Mann
Çevirmen: Thomas Mann

Tonio Kroger indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Thomas Mann olan ve Babil Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tonio Kroger eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tonio Kroger ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tonio Kroger TIKLA PDF İNDİR !

Tonio Kroger Yazarı Kimdir ?

Tonio Kroger yazarı Thomas Mann 'dır. Thomas Mann yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Tonio Kroger PDF indir oku

Tonio Kroger indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Babil Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tonio Kroger TIKLA PDF İNDİR !

Tonio Kroger TIKLA PDF İNDİR !
Günler boyunca hava donuk ve yağmurlu geçmişti, fakat şimdi, parlak ve aydın gökyüzü soluk mavi, gergin bir ipekli gibi denizin ve karanın üstünde açılıyordu; kızıl ve altın bulutların önünden geçtiği ve çevrelediği güneş altında alevler içinde ürperen, ışıltılı ve dalgalı denizin üstünde haşmetle yükseliyordu... Gün böyle başlamıştı. Tonio Kroger, mesut ve heyecanlı çarçabuk giyindi. Verandada herkesten önce kahvaltı etti. Sund'da küçük banyodan epeyce uzakta yüzdü, sonra bir sanat plaj boyunca yürüdü. Dönüşte minibüse benzer birçok arabanın otelin önünde durduğunu gördü. Kıyafetlerine bakılırsa küçük burjuvaziye mensup birçok kimsenin veranda ve taraçayı olduğu kadar piyanonun bulunduğu küçük salonu da doldurduklarını, yemek salonundan gördü. Bütün bu insanlar, yuvarlak masaların etrafına oturmuş bira içiyor ve gürültülü konuşarak sandviç yiyorlardı. Aileler cümbür cemaat gelmişlerdi: Genç, ihtiyar, hatta birkaç çocuk.



Baskı Yılı: 2004


Dili: Türkçe
Yayınevi: Babil Yayıncılık Tonio Kroger TIKLA PDF İNDİR !

26.04.2016

Çeviri

Toni kröger çok güçlü bir öykü ancak çeviri gerçekten metnin derinliklerine ulaşmak konusunda engelleyici, hem düşük cümleler hem akışkanlıkda bozukluklar zorlayıcı oldu.

Tonio Kroger TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Tonio Kroger, Thomas Mann

Yorum Gönder