6 Nisan 2023

Rüyatabirlerinde.com Onur Çelik Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,22 TL
Yazarı: Onur Çelik
Çevirmen: Onur Çelik

Rüyatabirlerinde.com indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Onur Çelik olan ve İkinci Adam Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Rüyatabirlerinde.com eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rüyatabirlerinde.com ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rüyatabirlerinde.com TIKLA PDF İNDİR !

Rüyatabirlerinde.com Yazarı Kimdir ?

Rüyatabirlerinde.com yazarı Onur Çelik 'dır. Onur Çelik yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Rüyatabirlerinde.com PDF indir oku

Rüyatabirlerinde.com indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkinci Adam Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rüyatabirlerinde.com TIKLA PDF İNDİR !

Rüyatabirlerinde.com TIKLA PDF İNDİR !
İnsanlar doğar, yaşar ve ölür... Aslında tüm hikâye bundan ibarettir. Rüyatabirlerinde.com'da, bu üç eylemli yalın hikâye; değişik karakterler, mekânlar ve zamanlar kullanılarak okuyucuya birbirinden farklı hikâyeler sunulmuştur. Bu hikâyelerde, insanlar hep bir şeylerle mücadele etmektedir. Bazen bir insan, bazen de bir düşüncedir mücadele edilen şey... Bazen intikam almak, bazen de hayata tutunmak için verilir bu mücadeleler. Ve tabii ki, hayatın gerçeğine uygun olarak: Bazen kazanırlar, bazen de kaybederler.



Sayfa Sayısı: 150

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: İkinci Adam Yayınları Rüyatabirlerinde.com TIKLA PDF İNDİR !Rüyatabirlerinde.com TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Rüyatabirlerinde.com, Onur Çelik

Yorum Gönder